rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 21 Haziran 2024 #1 Problemler için bir başlangıç yapmak istiyorum. Matematiğim iyidir ama daha önce hiç problemle ilgili bir şey çözmedim ve problemlerde temel atmak istiyorum. Temel niteliğinde kaynak önerebilir misiniz? Acil yayınlarının “tyt problemlerin ilacı” nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Problemler için bir başlangıç yapmak istiyorum. Matematiğim iyidir ama daha önce hiç problemle ilgili bir şey çözmedim ve problemlerde temel atmak istiyorum. Temel niteliğinde kaynak önerebilir misiniz? Acil yayınlarının “tyt problemlerin ilacı” nasıldır?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.032 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Karekök kullanıyordum ben ona ek olarak Bilgi Sarmal ve 345 de güzeldi.
rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 21 Haziran 2024 #3 Soraka Kajmer dedi: Karekök kullanıyordum ben ona ek olarak Bilgi Sarmal ve 345 de güzeldi. Genişletmek için tıkla... Acil yayınlarının TYT PROBLEMLERİN İLACI hakkında bir fikriniz var mı peki?
Soraka Kajmer dedi: Karekök kullanıyordum ben ona ek olarak Bilgi Sarmal ve 345 de güzeldi. Genişletmek için tıkla... Acil yayınlarının TYT PROBLEMLERİN İLACI hakkında bir fikriniz var mı peki?
xianpw Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 666 21 Haziran 2024 #4 rawll dedi: Acil yayınlarının TYT problemlerin ilacı hakkında bir fikriniz var mı peki? Genişletmek için tıkla... Kolay seviyedir al başla sonra Bilgi Sarmal acil apotemi şeklinde ilerleyebilirsin zaman çok.
rawll dedi: Acil yayınlarının TYT problemlerin ilacı hakkında bir fikriniz var mı peki? Genişletmek için tıkla... Kolay seviyedir al başla sonra Bilgi Sarmal acil apotemi şeklinde ilerleyebilirsin zaman çok.