gokdenizyldrm Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:48 #1 11. sınıfım, bir denemede 15 net geliyor, bir denemede 5 net. Yani şu an bayağı kötü. Hangi kitapla başlamalıyım?
11. sınıfım, bir denemede 15 net geliyor, bir denemede 5 net. Yani şu an bayağı kötü. Hangi kitapla başlamalıyım?
tunimino Femtopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 22:00 #2 Acil ya da Orijinal düşünebilirsin. Ama bir kriter olarak, hangi yayın olursa olsun QR vb. ile soru çözümü videolarının olmasına dikkat et.
Acil ya da Orijinal düşünebilirsin. Ama bir kriter olarak, hangi yayın olursa olsun QR vb. ile soru çözümü videolarının olmasına dikkat et.
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:00 #3 Problemler için ilk 12 konunun çok iyi olması lazım. Eğer ilk 12 konu tamamsa problemlerin ilacı ile başla, ikinciye de bilgi sarmal çektin mi çok tatlı olur.
Problemler için ilk 12 konunun çok iyi olması lazım. Eğer ilk 12 konu tamamsa problemlerin ilacı ile başla, ikinciye de bilgi sarmal çektin mi çok tatlı olur.
Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 120 Çözümler 2 Salı 22:10 #4 3D iyidir veya mikro orijinal.
gokdenizyldrm Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:13 #5 Hexaak dedi: 3D iyidir veya mikro orijinal. Genişletmek için tıkla... onlar en zoru kanka benim netler yerlerde sürünüyor
Hexaak dedi: 3D iyidir veya mikro orijinal. Genişletmek için tıkla... onlar en zoru kanka benim netler yerlerde sürünüyor
Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 120 Çözümler 2 Salı 22:15 #6 gokdenizyldrm dedi: Onlar en zoru kanka benim netler yerlerde sürünüyor. Genişletmek için tıkla... Üç dört beş TYT, çap, Bilgi Sarmal. Üç dört beş öneririm bende kullandım.
gokdenizyldrm dedi: Onlar en zoru kanka benim netler yerlerde sürünüyor. Genişletmek için tıkla... Üç dört beş TYT, çap, Bilgi Sarmal. Üç dört beş öneririm bende kullandım.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.774 Makaleler 1 Çözümler 6 Salı 22:15 #7 İlk 12 konuyu bitirdiniz mi? Bitirdiyseniz mikroorijinal veya problemlerin ilacı kitabını alabilirsiniz. Bitirmediyseniz ilk 12 konuyu tam olarak bitirdikten sonra problem rutini yapın.
İlk 12 konuyu bitirdiniz mi? Bitirdiyseniz mikroorijinal veya problemlerin ilacı kitabını alabilirsiniz. Bitirmediyseniz ilk 12 konuyu tam olarak bitirdikten sonra problem rutini yapın.