mefeeee Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Kolay-orta seviye TYT için problem kitabı önerilerinizi bekliyorum.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 1 Kasım 2024 #3 Problemlerin ilacı kolay gelirse Bilgi Sarmal.
mefeeee Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #4 Eriksen dedi: Problemlerin ilacı kolay gelirse Bilgi Sarmal. Genişletmek için tıkla... Problemlerin ilacı biraz basit kalır sanırım kitabı inceleme fırsatım olmuştu. Bilgi Sarmal alacağım sanırım. Teşekkürler
Eriksen dedi: Problemlerin ilacı kolay gelirse Bilgi Sarmal. Genişletmek için tıkla... Problemlerin ilacı biraz basit kalır sanırım kitabı inceleme fırsatım olmuştu. Bilgi Sarmal alacağım sanırım. Teşekkürler
AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 1 Kasım 2024 #5 Bilgi sarmal baya iyidir.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.035 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #6 mefeeee dedi: Kolay-orta seviye TYT için problem kitabı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hem matematiğin ilacı hem problemlerin ilacı aldım ilk kitap bana çok kolay gelmişti tuhaf bir şekilde @Eriksen hocamda konumda yardım etmişti hatta. Ama problemlerin ilacı güzel bence başlangıç için bana zor geliyor kitap.
mefeeee dedi: Kolay-orta seviye TYT için problem kitabı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hem matematiğin ilacı hem problemlerin ilacı aldım ilk kitap bana çok kolay gelmişti tuhaf bir şekilde @Eriksen hocamda konumda yardım etmişti hatta. Ama problemlerin ilacı güzel bence başlangıç için bana zor geliyor kitap.