TYT problem netlerini arttırmak için hangi konular bilinmeli?

498488

Decapat
TYT matematik problem çözüyorum ama temelim 0 yani hiçbir konuyu bilmiyorum en basit problem sorusunu çözerken bile zorlanıyorum. Denklem kuramıyorum, problem çözmek veya problem netlerini arttırmak için hangi konuları öğrenmem gerek? TYT mat 15 net hedefim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 12 konuyu bilmelisiniz, bu 12 konuda da denklem, üslü sayılar, köklü sayılar, temel kavramlar gibi konular bulunuyor.

Problem için konuyu bilmen yetmez. Muhakeme yeteneğin iyi olmalı. Bunu da ya doğuştan gelen yetenekle yapabilirsin ya da soru çözerek yeteneğini geliştirebilirsin.

Evet, temel kavramlar, rasyonel sayılar, üslü, köklü sayılar gibi konular oluyor. En önemlisi de denklem ve eşitsizlik konusunu bilmeniz gerekiyor.

Hocam 15 matematik hedefiniz olduğuna göre temeliniz baya kötü görünüyor. Öncelikle matematikle ilgili temel şeyleri öğrenmeniz gerekiyor. Üslü sayılar, köklü sayilar, içler dışlar çarpımı, denklemler falan filan.

Kötü olduğunu belirttim zaten.

Ne haber kanka? 1 yıldan günler almış konu açılalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…