TYT problemler için kanal önerisi

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim.

Yardımcı olabilecek birisi var mı?

@170981

Son düzenleme:
Problemler adına video izlemeden kolay-orta-zor kaynak çözmenin daha verimli olduğunu düşünüyorum sınav senesinde çoğunlukla video ile çalışmış biri olarak. Problem videolarının gereksiz uzun ve verimsiz olduğunu düşünüyorum. Hocalar tüm soruları ezberlediği için seninle birlikte soruda düşünmüyorlar ve bakış açısı kazanamıyorsun. Kimilerine göre hocanın önceden hazırlanması iyi olabilir fakat bana göre öğretici olmuyor.

Hocam şu an endemik yayınlarının TYT problemlerini çözüyorum. Hangi seviyedir bu çözdüğüm kitap?

Hocam şu an endemik yayınlarının TYT problemlerini çözüyorum. Hangi seviyedir bu çözdüğüm kitap?
Problem kitabını spesifik olarak çözmedim ama matematiğini çözmüştüm ve piyasadan olan birçok kaynağa göre zor, güzel bir kaynaktı.

Hocam peki sadece problemler çalışsam 10 net gelir mi? Matematik için soruyorum. Şu an bıyıklı matematik kampını izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…