A adaswre Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 111 Yer Newark Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Bilgi Sarmalı TYT Problemleri bitirdim. Bilgi Sarmalı birazcık kolay geldi. Bilgi Sarmalından sonra Apotemi'ye geçsem çok absürt mü olur? Benim için zor olur mu? TYT matematik netlerim 17-24 net.
Arkadaşlar Bilgi Sarmalı TYT Problemleri bitirdim. Bilgi Sarmalı birazcık kolay geldi. Bilgi Sarmalından sonra Apotemi'ye geçsem çok absürt mü olur? Benim için zor olur mu? TYT matematik netlerim 17-24 net.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.332 Çözümler 56 4 Kasım 2023 #2 Problemler için ayrı bir kitaba gerek yok. Tyt kitaplarında fazlasıyla problem sorusu var zaten.
A adaswre Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 111 Yer Newark Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 AnotherJourney dedi: Problemler için ayrı bir kitaba gerek yok. Tyt kitaplarında fazlasıyla problem sorusu var zaten. Genişletmek için tıkla... TYT Matematik kitaplarındaki problemler sorularının hepsini çözdüm.
AnotherJourney dedi: Problemler için ayrı bir kitaba gerek yok. Tyt kitaplarında fazlasıyla problem sorusu var zaten. Genişletmek için tıkla... TYT Matematik kitaplarındaki problemler sorularının hepsini çözdüm.