Merhabalar Acil Problemler ile küçük bir giriş yapmıştım fakat son bölüme gelene kadar zorlandım. Sonrasında Acil'in seviyeme uygun olmadığını gördüm. Arı Yayınları'nın "Problemler'in Ritmi" kitabını bitirdim yeni. Bir sonraki kitap olarak ne almalıyım? Bilgi Sarmalı almayı düşünüyorum. Not:11. sınıfım
Merhabalar Acil Problemler ile küçük bir giriş yapmıştım fakat son bölüme gelene kadar zorlandım. Sonrasında Acil'in seviyeme uygun olmadığını gördüm. Arı Yayınları'nın "Problemler'in Ritmi" kitabını bitirdim yeni. Bir sonraki kitap olarak ne almalıyım? Bilgi Sarmalı almayı düşünüyorum
Ben sınava 18-19da girdim o zaman sarmalın deneme kitabı tarzı bir problem kitabı vardı hoştu bence hala varsa eğer piyasada bakabilirsin sarmalın soru tarzı yakın ösymye
Bilgi sarmal diyor üstteki arkadaş, ben de öneririm. Acil öneririm. Apotemi önermem, TYT için çöp oldu ama ben beyin jimnastiği istiyorum derseniz alın.
Bilgi sarmal diyor üstteki arkadaş, ben de öneririm. Acil öneririm. Apotemi önermem, TYT için çöp oldu ama ben beyin jimnastiği istiyorum derseniz alın.
Acil zorlanmak için, bilgi sarmal konu bittikten sonra tekrar için. Birey de aynı şekilde. Deneme çözün TYT matematik için genelde çünkü sorular kolay oluyor ancak zaman sıkıntısı çekersiniz.
Acil zorlanmak için, bilgi sarmal konu bittikten sonra tekrar için. Birey de aynı şekilde. Deneme çözün TYT matematik için genelde çünkü sorular kolay oluyor ancak zaman sıkıntısı çekersiniz.
Bazı konularda ve soru tiplerinde eksiklerim var ondan ders videosu izleyip çözeceğim. Herhalde onu da Bilgi Sarmalı alacağım.
Bir ara 3D, Orijinal, Bilgi Sarmalı arasında çok kaldım matematik için.
Bazı konularda ve soru tiplerinde eksiklerim var ondan ders videosu izleyip çözeceğim. Herhalde onu da Bilgi Sarmalı alacağım.
Bir ara 3D, Orijinal, Bilgi Sarmalı arasında çok kaldım matematik için.