C Covid1920 Hectopat Kek günü Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 371 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #1 Hiç temelim yok problemler konusunda.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ağustos 2023 #2 Hız ve renk problemler + mert, Mehmet, güleni bıyıklısı bir sürü videolu anlatan var hangisi hoşuna gidiyorsa o hocanın kitabını alabilirsin.
Hız ve renk problemler + mert, Mehmet, güleni bıyıklısı bir sürü videolu anlatan var hangisi hoşuna gidiyorsa o hocanın kitabını alabilirsin.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 31 Ağustos 2023 #3 Matematikte ilk 12 konuyu bitirmiş miydınız? Bitirdikten sonra problemlere geçiniz. 575457 dedi: Hız ve renk problemler + mert, Mehmet, güleni bıyıklısı bir sürü videolu anlatan var hangisi hoşuna gidiyorsa o hocanın kitabını alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam, hız ve renk için orta seviye diye duydum ama orta seviye ise zor gelmez mi arkadaşa?
Matematikte ilk 12 konuyu bitirmiş miydınız? Bitirdikten sonra problemlere geçiniz. 575457 dedi: Hız ve renk problemler + mert, Mehmet, güleni bıyıklısı bir sürü videolu anlatan var hangisi hoşuna gidiyorsa o hocanın kitabını alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam, hız ve renk için orta seviye diye duydum ama orta seviye ise zor gelmez mi arkadaşa?
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ağustos 2023 #4 Furkan_D dedi: Matematikte ilk 12 konuyu bitirmiş miydınız? Bitirdikten sonra problemlere geçiniz. Hocam, hız ve renk için orta seviye diye duydum ama orta seviye ise zor gelmez mi arkadaşa? Genişletmek için tıkla... İlk başta videolu kitabı bitirirse( saydığım hocalar temelden başlıyor) orta seviyeye gelir diye düşünerek önermiştim
Furkan_D dedi: Matematikte ilk 12 konuyu bitirmiş miydınız? Bitirdikten sonra problemlere geçiniz. Hocam, hız ve renk için orta seviye diye duydum ama orta seviye ise zor gelmez mi arkadaşa? Genişletmek için tıkla... İlk başta videolu kitabı bitirirse( saydığım hocalar temelden başlıyor) orta seviyeye gelir diye düşünerek önermiştim
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 31 Ağustos 2023 #5 575457 dedi: İlk başta videolu kitabı bitirirse( saydığım hocalar temelden başlıyor) orta seviyeye gelir diye düşünerek önermiştim Genişletmek için tıkla... Evet, o şekilde olabilir
575457 dedi: İlk başta videolu kitabı bitirirse( saydığım hocalar temelden başlıyor) orta seviyeye gelir diye düşünerek önermiştim Genişletmek için tıkla... Evet, o şekilde olabilir