Anladığım kadarıyla köklü sayılar dışında matematik kısmındaki diğer konularda bildiğin birkaç şey var. Öncelikle ben şu konuyu biliyorum sadece soru çözsem yeter ya da deneme olarak gitsem yeter gibi bir düşünceye girme bazen böyle düşüncelere giren insanlar olabiliyor. Kendine ilk önce YouTube'da bir kamp bul TYT matematik için benim burada sana önerim bıyıklı matematik veya mert hoca ikisindende birer video izle hangisinin anlatımını anlıyorsan ondan ilerlersin ardından kendine kolay-orta-zor kitaplar al veya 1 kitap içinde kolay-orta-zor kademe olan bir kitap al üç dört beş gibi hatta istersen seçtiğin hocanın eğer video sonlarında ödevlendirme yaptığı bir soru bankası varsa ek olarak onu da al her video sonu verdiği ödevleri çözersin ardından öbür kaynağından konuyu daha da sağlamlaştırırsın. Çözemediğin bir soru olursa hemen video çözümüne bakma ilk önce o soruyla bayağı cebelleş baktın olmuyor soru çözümünü aç ama kitaba geçirme çözümü ardından o soruyu boş bırakıp diğer soruları çöz aradan 5-10 dakika geçtikten sonra veya test sonunda o çözemediğin soruya dön ve kendin çözmeyi dene. Baktın takıldığın bir yer oldu hemen video çözümünü aç takıldığın yere bakıp videoyu durdur ve devamını getir. Soruyu çözersen bile o soruyu bir deftere veya bir A4'e yapıştır ve hep onu tekrar et yani mesela her gün sonunda o yapıştırdığın soru ve soruları tekrar çözmeyi dene böyle böyle temelini çok sağlamlaştırırsın.