14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #11 Emre Mercury dedi: Bende böyle program yapıp başlamıştım. Uyum sağlamadığım için program yapmayı bırakmıştım. Çok sıkı olmuş bence gözden geçir. Genişletmek için tıkla... Program olmadan kaos içinden çalışmak doğru mu ki? Motivsayon açısından da netleri not tutup, çalışmalarının notunu tutup gelişimini görmek daha mantıklı geliyor.
Emre Mercury dedi: Bende böyle program yapıp başlamıştım. Uyum sağlamadığım için program yapmayı bırakmıştım. Çok sıkı olmuş bence gözden geçir. Genişletmek için tıkla... Program olmadan kaos içinden çalışmak doğru mu ki? Motivsayon açısından da netleri not tutup, çalışmalarının notunu tutup gelişimini görmek daha mantıklı geliyor.
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 20 Ağustos 2023 #12 14kero dedi: Program olmadan kaos içinden çalışmak doğru mu ki? Genişletmek için tıkla... Program yapın. Sadece ben uygulayamamıştım. Saat 9'dan sonra sal bence.
14kero dedi: Program olmadan kaos içinden çalışmak doğru mu ki? Genişletmek için tıkla... Program yapın. Sadece ben uygulayamamıştım. Saat 9'dan sonra sal bence.