Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2023 #1 TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.769 Çözümler 9 Yer İstanbul 25 Mart 2023 #2 Siberci07 dedi: TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Genişletmek için tıkla... Biyoloji, Kimya, Tarih, Coğrafya, Din, Felsefe derslerini hatim ettiniz sanırım hocam.
Siberci07 dedi: TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Genişletmek için tıkla... Biyoloji, Kimya, Tarih, Coğrafya, Din, Felsefe derslerini hatim ettiniz sanırım hocam.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 25 Mart 2023 #3 Siberci07 dedi: TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Genişletmek için tıkla... Baya iyi program.10k garanti
Siberci07 dedi: TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Genişletmek için tıkla... Baya iyi program.10k garanti
Phayzern Femtopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 257 25 Mart 2023 #4 Cumaya ön kol ekleyin tam olur(!) Diğer dersler nerede hocam?
M MrXray Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #5 Siberci07 dedi: TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Genişletmek için tıkla... Hocam sevdiğin ve sana güzel kazanç sağlayacak bir meslek seçmeni öneririm. İlla üniversite okuyarak meslek sahibi olmak zorunda değilsin.
Siberci07 dedi: TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Genişletmek için tıkla... Hocam sevdiğin ve sana güzel kazanç sağlayacak bir meslek seçmeni öneririm. İlla üniversite okuyarak meslek sahibi olmak zorunda değilsin.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2023 #6 MrXray dedi: Hocam sevdiğin ve sana güzel kazanç sağlayacak bir meslek seçmeni öneririm. İlla üniversite okuyarak meslek sahibi olmak zorunda değilsin. Genişletmek için tıkla... Aşçı olmak istiyorum onun için, Üniversiteye girmem gerekli.
MrXray dedi: Hocam sevdiğin ve sana güzel kazanç sağlayacak bir meslek seçmeni öneririm. İlla üniversite okuyarak meslek sahibi olmak zorunda değilsin. Genişletmek için tıkla... Aşçı olmak istiyorum onun için, Üniversiteye girmem gerekli.
M MrXray Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #7 Siberci07 dedi: Aşçı olmak istiyorum onun için, Üniversiteye girmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Puanları hakkında pek fikrim yok ama eğer programa sadık kalırsan başarırsın inşallah.
Siberci07 dedi: Aşçı olmak istiyorum onun için, Üniversiteye girmem gerekli. Genişletmek için tıkla... Puanları hakkında pek fikrim yok ama eğer programa sadık kalırsan başarırsın inşallah.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2023 #8 Süleyman Pro dedi: Baya iyi program.10k garanti Genişletmek için tıkla... Hocam ilk 1 milyona girince size söz veriyorum resmini atmak istiyorum ikimizde bakıp gülelim. Böyle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ya da böyle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Süleyman Pro dedi: Baya iyi program.10k garanti Genişletmek için tıkla... Hocam ilk 1 milyona girince size söz veriyorum resmini atmak istiyorum ikimizde bakıp gülelim. Böyle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ya da böyle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 25 Mart 2023 #9 Yanlış bilgi yigitbil1 dedi: Biyoloji, Kimya, Tarih, Coğrafya, Din, Felsefe derslerini hatim ettiniz sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... TYT'de bahsettiğiniz dersler yok.
yigitbil1 dedi: Biyoloji, Kimya, Tarih, Coğrafya, Din, Felsefe derslerini hatim ettiniz sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... TYT'de bahsettiğiniz dersler yok.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 25 Mart 2023 #10 Siberci07 dedi: TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Genişletmek için tıkla... Hocam diğer dersler sizi reddetti galiba? 513252 dedi: TYT'de bahsettiğiniz dersler yok. Genişletmek için tıkla... Doğru başlığı görmedim, kusura bakmayın.
Siberci07 dedi: TYT programım nasıl? pazartesi: Matematik salı: Türkçe çarşamba: Matematik perşembe: Türkçe cuma: Matematik cuma)] Cumartesizar fizik Genişletmek için tıkla... Hocam diğer dersler sizi reddetti galiba? 513252 dedi: TYT'de bahsettiğiniz dersler yok. Genişletmek için tıkla... Doğru başlığı görmedim, kusura bakmayın.