TYT Rehber Matematik vs Yaşar Hoca vs Mert Hoca

682784

Hectopat
Makaleler
6
Temelim yok dolayısıyla sıfırdan anlayabileceğim bir kaynak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Geçmişte deneyimi olanlardan tavsiyeler bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben Mert hoca ile netlerimi kampın başlangıcından sonuna kadar 10 dan fazla arttırdım Rehber matematiği izlemeyi de denedim ancak Mert hoca bence daha açık ve bol örnekle anlatıyor. Sıfır isen konuyu anlasan bile rehber matematik ile soru tiplerini ilk etapta öğrenmekte sorun yaşayabilirsin.

Mert Hoca'nın kampı temelden mi oluyor acaba?

Mert Hoca ile Rehber Matematiği karşılaştırırsak öyle pek bir farkları yok açıkçası. Rehber Matematik biraz daha iyi yine anlatım konusunda araya espriler kaçabilse de. Yaşar Hocayı ise hiç bilmiyorum.

Temel atmak için zaten hepsi yeterli gelecektir. Seviyen artınca Eyüb B., Matematiğin Güler Yüzü falan izlemeye başlayabilirsin tekrar ve pekiştirme amaçlı.

Rehber Matematik bana pek hitap etmiyor açıkçası. Videolarındaki tempoyu yakalayamıyorum.

Mert Hoca'nın kampı temelden mi oluyor acaba?
İkisi de temel hocam şimdi size şöyle anlatayım hepsiyle halledersiniz ama geçen sene Rehber matematik bir konu videosu+ o konu için soru çözüm videosu atıyordu ama soru çözüm videoları kısa kalıyordu ve temel sorulardan cok ÖSYM sorularını gösteriyordu. Mert hoca ise derslerini uzun tutuyor konudan çok soru tiplerine ağırlık veriyor konu oturana kadar klasik sorulardan gidiyor. Sıfırım dediğiniz icin ben Mert hocayı öneriyorum çünkü daha fazla soru tipi görebilirsiniz. Geçen seneki kampları bi' açıp bakın fikriniz olur.

Rehber Matematik bana pek hitap etmiyor açıkçası. Videolarındaki tempoyu yakalayamıyorum.
Bıyıklı Matematik veya Slm Hocaya bak istersen. Bıyıklı Matematik de baya öneriliyor bu ikisine göre.

Şöyle de bir şey var ki YouTube'da birçok öğretmen var. Çok tavsiye edilenler sende de işe yaramayabilir. İlk başta hepsinin 1-2 videosunu izleyip ona göre karar verebilirsin bence.

Mert hocaya daha yakınım anlatım biçimi vs. bana daha çok uyuyor. Cevabınız için teşekkür ederim son olarak 70 günlük kamp içerisinde geometri dahil mi acaba? Diğer kanalların ek olarak geometri kitabı falan da vardı mert hoca da göremedim.

Hayır hocam TYT kamplarına geometriyi dahil etmiyorlar. Geometri için Kenan Kara'nın kampı var. Başka bildiğim geometri kanalı yok maalesef. Kenan Kara'nın seviyesi biraz yüksek ama tamamen sıfırsanız belki sorun yaşarsınız.

Tavsiyeniz için teşekkürler, dediğiniz gibi en mantıklısı hepsinin 1-2 videosunu denemek olacak.

Tamamdır teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…