B Bruhmoment1 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 TYT için ilk ses bilgisinden başlayacağım. Sizce zor mudur? Sadece bunu öğrenmek istiyorum.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.606 Çözümler 23 16 Ağustos 2025 #2 Zor değil. Kadir Gümüş'ün tek videosunu izleyip halletmiştim.
B Bruhmoment1 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #3 Particle Cannon dedi: Zor değil. Kadir Gümüş'ün tek videosunu izleyip halletmiştim. Genişletmek için tıkla... hangi videosu olduğunu öğrenebilir miyim hocam?
Particle Cannon dedi: Zor değil. Kadir Gümüş'ün tek videosunu izleyip halletmiştim. Genişletmek için tıkla... hangi videosu olduğunu öğrenebilir miyim hocam?
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.606 Çözümler 23 16 Ağustos 2025 #4 Bruhmoment1 dedi: hangi videosu olduğunu öğrenebilir miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bruhmoment1 dedi: hangi videosu olduğunu öğrenebilir miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.698 Çözümler 22 16 Ağustos 2025 #5 Zor değil maks 1 haftada biter ama kuralları unutmamak için düzenli soru çözüp mantığını anlamak lazım.
Zor değil maks 1 haftada biter ama kuralları unutmamak için düzenli soru çözüp mantığını anlamak lazım.
B Bruhmoment1 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #6 Particle Cannon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ssansarsalvo dedi: Zor değil maks 1 haftada biter ama kuralları unutmamak için düzenli soru çözüp mantığını anlamak lazım. Genişletmek için tıkla... hocam videoyu biraz izledim ama kafam çok karıştı hemen anlamamam normal mi?
Particle Cannon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ssansarsalvo dedi: Zor değil maks 1 haftada biter ama kuralları unutmamak için düzenli soru çözüp mantığını anlamak lazım. Genişletmek için tıkla... hocam videoyu biraz izledim ama kafam çok karıştı hemen anlamamam normal mi?