TYT sıfırdan çalışmaya başlayacaklara kitap önerisi

enesenes9232

Hectopat
Daha fazla  
Temelim sıfır. En baştan TYT çalışmaya başlayacağım. YouTube'dan araştırdım biraz Oğuz Usta'dan kitap öneriyor ama çok basit, alırsam gereksiz mi olur? Sizin düşünceniz ne? Her türlü tavsiyeye açığım.

Matematik için size uygun bir hocanın temel atma kampından ilerleyin Türkçe için paragraf için hız ve renk veya sıfır risk alabilirsiniz artı olarak paragraf taktiklerine bakarsınız herhangi bir hocadan fen için de orbital kimya biyotik biyoloji ve fizik içinde bir kaynak alırsınız hocaların playlistlerinden gidersiniz sosyal kolay zaten coğrafya çalışırsın cografyanın kodlarıyla ancak daha erken gibi.

Dostum ben açıkçası piyasadaki en kaliteli ve zor denilen kaynakları aldım sadece. Basit-orta-zor diye gidip alsam on binlerce lira dökmem gerekir herhalde. Eyüp B AYT matematik zor mesela. Bazı soruları çözemiyorum ama bana asıl öğreten zaten çözemediğim sorular. Bir kitabı tak tak bütün sorularını doğru yapıyorsan ne anlamı var? Bildiklerini tekrar edersin ancak. Yeni bir şey öğretmez.
Tabii sizin seviyenize bağlı. Hiç temeliniz yoksa o kısmı bilmiyorum, benim gibi temeli olan öğrenciler için geçerli bu öneri.

Sadece matematik için temel atma kampına giriyorum? diğer derslerde de soru bankası alıp konu anlatımı mı dinlemeliyim.

doğru söylüyorsunuz bende öyle düşünüyorum ama benim sizin gibi temelim yok sıfırım bende işe yaramaz muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…