TYT sınavında kutucuğu işaretlemeyi unuttum

Her şey yerli yerinde, sadece bir tek "soru kitapçık numaramı doğru kodladım." yeri eksik galiba. Orayı doldurmuş da olabilirim emin değilim, oldu ki işaretlemedim diyelim, iptal olur mu?

Bence müşteri hizmetleri ara onlar ne der.

Geçerli sayıldı benimkisi. Ben de emin değilim halen kodladım mı kodlamadım mı hatırlamıyorum

Ben bugün sınava girdim kitapçık doğru kodladim mi unuttum sanırım ama her şeyi doğru yaptım bir sorun olur mu ya?

Geçerli sayıldı benimkisi. Ben de emin değilim halen kodladım mı kodlamadım mı hatırlamıyorum
Ya ben sanırım kitapçık doğru kodladimi kodlamayi unuttum çok korkuyorum birşey olur mu yardim edebilir misiniz

Kanka sınavdan cıktım kafama takıldı kodladım mı hatırlamıyorum, geçersiz oldu mu sınavınız?
Benim kafama takılan bir şey var. Soru kitapçığı doldurulan yer ile "Soru kitapcığını doğru kodladım" kutucuğu aynı yerde değildi gibi hatırlıyorum. Eğer kitapçığı yanlış yere girdiysem ggyim.

Sayılar işaretlenmediyse problem olabilir ama şöyle ki gözetmen optiklere tek tek bakıyor olması gerekiyor. Kitapçık altındaki doğru kodladım kutucuğunu kodlamadiysaniz endişe etmeye gerek yok bence.
Sadece T.C. numarası ve kitapçık numarası yeri var zaten. T.C. kısmına kodlamış olabilir misiniz?

Sadece T.C. numarası ve kitapçık numarası yeri var zaten. T.C. kısmına kodlamış olabilir misiniz?
Yok TCye işaretlemediğime eminim. Sadece 2si varsa doğru işaretlemişimdir. Ama "Soru kitapçığı alanını doğru işaretledim" kutucuğu sanki farklı bir yerde yer alıyordu diye hatırlıyorum. Yarınki sınavda optikteki yerlerine bakarım anca öyle rahat eder içim.

Ben sadece kitapçık altındaki kutucuğu kodlamadim diğer herşey çok doğru eminim sadece kitapçık altındaki doğru kodladom kutucuğu kodlamadim birşey olur mu yani

Ben sınava 3 sene önce girmiştim ve kitapçık altında kodlamamız gereken bir yer olduğunu yeni öğreniyorum ben sadece optiği doldurmuştum bir sorun yaşamadım.

Ben sadece optikteki kitapçık numarasını doğru kodladim seçeneğini isaretlemedim unuttum o kadar birşey olur mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…