TYT sınavınız nasıl geçti?

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Bugün bende girdim. Çalışmadım, meslek lisesi öğrencisiydim, vaktim pek yoktu. Ancak Türkçe kolaydı, yorum üzerine odaklıydı, matematik boş bıraktım sayılır. Geri kalanları da yaptım. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematikten başladım. Normalde 55-60 dakikada 40 soru işaretleyip terk ettiğim matematikten 75 dakikada 35 işaretleyebildim (aradaki zorlardan 5 tane boş bıraktım sınav sonu dönerim diye ama dönemedim). Sosyali felsefe hariç rahattı. Fen bayağı kolaydı bir iki soru hariç. Türkçe'de de 30 soru falan çok rahat direkt oku-çöz şeklindeydi. 5 tane falan ortaydı. Kalanlar da zordu.

Türkçe benim vaktimi çok fena yedi üstüne sosyali hallettim bu ikili iyiydi ancak süre baya azalmış farkedemedim Matematikte ve Fende 4,5 tane çözdüm optiğe kodlarken sınıftaki gözetmen son 5 dakikanız deyince iş işten geçmişti ancak optiğe kodlamayı yapabildim maalesef.

Matematik berbat geçti (benim sorunum) fen ideal, Türkçe ve sosyal iyi.

Aynı şekil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…