kanty Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 213 Makaleler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2025 #1 333365 dedi: Evet, kırar. Açık öğretim olsa da kontenjan işgal etmiş oluyorsunuz ve sadece bir sene OBP yarıya düşer, sonraki sene düşmez. Genişletmek için tıkla... Peki TYT sıralamasına mı bakmalıyım Y-TYT ye mi?
333365 dedi: Evet, kırar. Açık öğretim olsa da kontenjan işgal etmiş oluyorsunuz ve sadece bir sene OBP yarıya düşer, sonraki sene düşmez. Genişletmek için tıkla... Peki TYT sıralamasına mı bakmalıyım Y-TYT ye mi?
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.413 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 9 Nisan 2025 #2 kanty dedi: Peki TYT sıralamasına mı bakmalıyım Y-TYT'ye mi? Genişletmek için tıkla... Yerleştirme senin asıl puanındır ilk baştaki sadece ham puan yerleştirme ise OBP ile birleştikten sonra aşağı veya yukarı oynatan puandır
kanty dedi: Peki TYT sıralamasına mı bakmalıyım Y-TYT'ye mi? Genişletmek için tıkla... Yerleştirme senin asıl puanındır ilk baştaki sadece ham puan yerleştirme ise OBP ile birleştikten sonra aşağı veya yukarı oynatan puandır
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 590 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 9 Nisan 2025 #3 kanty dedi: Peki TYT sıralamasına mı bakmalıyım Y-TYT'ye mi? Genişletmek için tıkla... TYT senin netlerinden hesaplanan puan y TYT yerleştirme puanı olarak geçiyor OBP eklenmiş hali yani OBP'ye göre sıralaman düşüyor veya yükseliyor
kanty dedi: Peki TYT sıralamasına mı bakmalıyım Y-TYT'ye mi? Genişletmek için tıkla... TYT senin netlerinden hesaplanan puan y TYT yerleştirme puanı olarak geçiyor OBP eklenmiş hali yani OBP'ye göre sıralaman düşüyor veya yükseliyor