TYT sizce nasıldı ?

Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni Mezunu / Veteriner Hekimlik Okuyo
Bu günkü TYT sınavı sizce nasıldı ? Ben matematiği yetiştiemedim mesela ama zor değildi süre olsa yapılacak türdendi. Yorumlarınızı bekliyorum.

Matematik dediğiniz gibi kolaydı ama zaman alıcı sorular vardı. Türkçede daha uzun paragraflar beklerdim ama geneliyle iyiydi. Sosyal ise sayısal olduğumdan hiç çalışmadım fakat 1 boşum var rahat geçti. Matematik soru tipleri beklediğim gibi değilde zaman aldığından çok fazla üzerinde durmadım 17 tane yapıp geçtim. Fen ise beklediğimden biraz farklı hatta üzerinde işlem yaptığım bir soru yoktu yanlış hatırlamıyorsam. ağırlığı sözele yöneltmişler hatta bazı soruları türkçe paragraf sorusu gibi uzunluktaydı. :D Kısaca toplamda 95 civarı soru yaptım. Tek üzüldüğüm nokta diyorum ki keşke çok kitap okusaydım. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen hepsi okuyup okuduğunu anlamaya yönelikti zaten yetkililer de öyle olacağını söylüyordu
Matematik dediğiniz gibi kolaydı ama zaman alıcı sorular vardı. Türkçede daha uzun paragraflar beklerdim ama geneliyle iyiydi. Sosyal ise sayısal olduğumdan hiç çalışmadım fakat 1 boşum var rahat geçti. Matematik soru tipleri beklediğim gibi değilde zaman aldığından çok fazla üzerinde durmadım 17 tane yapıp geçtim. Fen ise beklediğimden biraz farklı hatta üzerinde işlem yaptığım bir soru yoktu yanlış hatırlamıyorsam. ağırlığı sözele yöneltmişler hatta bazı soruları türkçe paragraf sorusu gibi uzunluktaydı. :D Kısaca toplamda 95 civarı soru yaptım. Tek üzüldüğüm nokta diyorum ki keşke çok kitap okusaydım. :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı