A AhmetAli02314 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 193 21 Haziran 2025 #1 Aklınızda olan sorular varsa siz yazabilir misiniz ve sizce ne zaman sorular düşer?
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 AhmetAli02314 dedi: Aklınızda olan sorular varsa siz yazabilir misiniz ve sizce ne zaman sorular düşer? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda düşer tek merak ettiğim ise sosyal "kuşku" sorusu ve Türkçe de ilk soru sağalacı mı öyle bir şey ilk defa duydum kelimeyi.
AhmetAli02314 dedi: Aklınızda olan sorular varsa siz yazabilir misiniz ve sizce ne zaman sorular düşer? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda düşer tek merak ettiğim ise sosyal "kuşku" sorusu ve Türkçe de ilk soru sağalacı mı öyle bir şey ilk defa duydum kelimeyi.
A AhmetAli02314 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 193 21 Haziran 2025 #3 pilotds dedi: Yakın zamanda düşer tek merak ettiğim ise sosyal "kuşku" sorusu ve Türkçe de ilk soru sağalacı mı öyle bir şey ilk defa duydum kelimeyi. Genişletmek için tıkla... Ben sağ duyu olarak düşündüm ve ona yakın bir şık işaretledim kuşku sorusunu ise yaptığımı ancak ne yaptığımı bilmiyorum.
pilotds dedi: Yakın zamanda düşer tek merak ettiğim ise sosyal "kuşku" sorusu ve Türkçe de ilk soru sağalacı mı öyle bir şey ilk defa duydum kelimeyi. Genişletmek için tıkla... Ben sağ duyu olarak düşündüm ve ona yakın bir şık işaretledim kuşku sorusunu ise yaptığımı ancak ne yaptığımı bilmiyorum.
I Irmy Picopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 65 Çözümler 1 21 Haziran 2025 #4 pilotds dedi: Yakın zamanda düşer tek merak ettiğim ise sosyal "kuşku" sorusu ve Türkçe de ilk soru sağalacı mı öyle bir şey ilk defa duydum kelimeyi. Genişletmek için tıkla... Sağaltmak kelimesi galiba dediğiniz, tedavi etmek, iyileştirme anlamına geliyormuş.
pilotds dedi: Yakın zamanda düşer tek merak ettiğim ise sosyal "kuşku" sorusu ve Türkçe de ilk soru sağalacı mı öyle bir şey ilk defa duydum kelimeyi. Genişletmek için tıkla... Sağaltmak kelimesi galiba dediğiniz, tedavi etmek, iyileştirme anlamına geliyormuş.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #5 Irmy dedi: Sağaltmak kelimesi galiba dediğiniz, tedavi etmek, iyileştirme anlamına geliyormuş. Genişletmek için tıkla... Evet evet o hatırlamıyorum bile kelimeyi o kadar.
Irmy dedi: Sağaltmak kelimesi galiba dediğiniz, tedavi etmek, iyileştirme anlamına geliyormuş. Genişletmek için tıkla... Evet evet o hatırlamıyorum bile kelimeyi o kadar.