TYT Sosyal fullemek için kamp önerisi

Particle Cannon

Hectopat
15+ net yapmam lazım coğrafyayı, garanti konular + haritalar kampıyla halledeceğim. Diğerleri için kamp önerebilir misiniz? Fullemem lazım.
Felsefede kamp kitabı var. 15 günlük kampı mı bitireyim yoksa attığım full özeti kitapla beraber mi takip edeyim? Hangisi en mantıklısı olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir yandan Rüştü Hoca dil bilgisi kampına giriştim o yüzden sıkıntıdayım vakit az.

Tarih için: bu din kültürü için de bu oynatma listesi yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Felsefe için ekleyeceğim fotoğraftaki kavramlarla soruların çoğunu çıkarabilirsiniz zaten büyük birçoğunluğu yorum oluyor. Türkçe için de konuları biraz bildikten sonra ekleyeceğim videonun faydası olur diye düşünüyorum oğuzhan hoca anlatarak ilerliyor tekrar videosunda.

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-29_114928938.png
    resim_2025-05-29_114928938.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 61
Felsefe için ekleyeceğim fotoğraftaki kavramlarla soruların çoğunu çıkarabilirsiniz zaten büyük birçoğunluğu yorum oluyor. Türkçe için de konuları biraz bildikten sonra ekleyeceğim videonun faydası olur diye düşünüyorum oğuzhan hoca anlatarak ilerliyor tekrar videosunda.

Tamamdır hocam çok teşekkürler 15 günlük kamp yerine attığım full tekrar kampına da göz atıp bakayım mı ?
Ayrıca Din Kültürü Ve Tarih nasıl yapabilirim ? kavramları falan hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam çok teşekkürler 15 günlük kamp yerine attığım full tekrar kampına da göz atıp bakayım mı?
Ayrıca din kültürü ve tarih nasıl yapabilirim? Kavramları falan hatırlamıyorum.

Din kültüründede bildiğiniz üzere çoğunlukla yorum, ayet yorumlama tarzı sorular geliyor kavramları bildiğiniz takdirde yine istediğiniz nete ulaşırsınız diye düşünüyorum ekleyeceğim videoda gerekli kavramlar var. Felsefede kampa gerek yok bence tekrar videosu yeterli olacaktır. Tarih için de genellikle paragraftan çıkarabilirsiniz ama yorum yeteneğinizin biraz güçlü olması gerekiyor tarihte. Özellike inkılap kısmında bilgi istiyor tarihe biraz önem verebilirsiniz bence.

Din kültüründede bildiğiniz üzere çoğunlukla yorum, ayet yorumlama tarzı sorular geliyor kavramları bildiğiniz takdirde yine istediğiniz nete ulaşırsınız diye düşünüyorum ekleyeceğim videoda gerekli kavramlar var. Felsefede kampa gerek yok bence tekrar videosu yeterli olacaktır. Tarih için de genellikle paragraftan çıkarabilirsiniz ama yorum yeteneğinizin biraz güçlü olması gerekiyor tarihte. Özellike inkılap kısmında bilgi istiyor tarihe biraz önem verebilirsiniz bence.

Yusuf mert arslan genel tekrarların izleyip geçin bence gayet yeterli diye düşünüyorum.
Tamamdır dostlar çok teşekkürler.

Yusuf mert arslan genel tekrarların izleyip geçin bence gayet yeterli diye düşünüyorum.
TYT Coğrafya haritalar kampında Dağları Çölleri Ve İklim Bilgisini hallettim lakin çok uzun sürüyor yeterliyse direkt 6 günlük kampa geçsem olur mu yoksa yarın da haritalar izlemem gerekecek diğer sosyal dersleri bekliyor daha.

Son düzenleme:
Tamamdır dostlar çok teşekkürler.

TYT coğrafya haritalar kampında dağları çölleri ve iklim bilgisini hallettim lakin çok uzun sürüyor yeterliyse direkt 6 günlük kampa geçsem olur mu yoksa yarın da haritalar izlemem gerekecek diğer sosyal dersleri bekliyor daha.

6 günlük kamp hangisi hocam coğrafyanın kodları kampı mı?

6 günlük kamp hangisi hocam coğrafyanın kodları kampı mı?
Aynen önce haritalar kampından ilk 2 videoyu izledim Dağlar,Çöller İklim Bilgisi Ve Nüfus Yoğunluğu konularını harita üzerinden anlattı hoca ezberledim.
Haritalar çok vakit yiyor direkt bu kampdan devam etsem nasıl olur sınava az vakit kaldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı