TYT sosyal için konu anlatım kaynağı önerisi

Kratocius

Megapat
Daha fazla  
Özellikle tarih için bir konu anlatıma ihtiyacım var. Soru olmamalı tamamen ders föyü gibi açıp açıp okuyabileceğim duruma göre ezber yapabileceğim bir şeye ihtiyacım var. Mesela sınavda çıkabilecek savaşlar, Atatürk ilkeleri, antlaşmalar gibi ve benzeri şeylerin yazdığı bir kitap gibi. Bunu buraya sorma sebebim gerçekten daha önce almış ve hangi yayının iyi olduğunu bilen birisine ihtiyacım var. İnternete bakacak olur isek her şey derya deniz. Her yayın iyi gibi ama ben tarih hakkında daha önce yayın almadığım için, özellikle konu anlatım hiç almadığım için, hangisi iyidir kötüdür bilmiyorum. Vaktim de az olduğu için alıp deneyebilecek inceleyecek şansım yok. Dediğim gibi özellikle tarih için böyle kısa kısa not gibi yazılı günlük açıp 15 20 dakika okuyabileceğim iyi birkaç not defteri gibi tarih notu gibi bir şeyler önerirseniz çok minnettar olurum. Teşekkürler.

TYT sosyal için konu anlatımı kitabı mı istiyorsunuz?

Evet sınava bazı sorunlar yüzünden tam olarak hazırlanamadım. Bana sınava yönelik temel şeyleri okumak için bir şey lazım :D tuhaf gelebilir ama tarihim zayıf ve bir süredir mezun gibiydim bildiklerimi de unuttum maalesef. :(
Delta kültür TYT tarih özet güzeldir.
Teşekkür ederim hemen bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı