Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #11 mefeeee dedi: Önermiyorlar. Benim önerim Bilgi Sarmal branş denemeleri. Ki bence fikrini sorduğunuz çoğu kişi de Bilgi Sarmal branş denemelerini önerecektir. Genişletmek için tıkla... Denemelerde herkes bilgi sarmalı öneriyor.
mefeeee dedi: Önermiyorlar. Benim önerim Bilgi Sarmal branş denemeleri. Ki bence fikrini sorduğunuz çoğu kişi de Bilgi Sarmal branş denemelerini önerecektir. Genişletmek için tıkla... Denemelerde herkes bilgi sarmalı öneriyor.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #12 Dragonsaw dedi: TYT Sosyal için tavsiyeleriniz? Arkadaşlar ezber yaparak geçmek istiyorum sosyali, 20/20 gibi bir hedefim yok. Ama ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Çıkmışları çözün 2024e kadar hepsini deneme falan derseniz Bilgi Sarmal'dan şaşmam.
Dragonsaw dedi: TYT Sosyal için tavsiyeleriniz? Arkadaşlar ezber yaparak geçmek istiyorum sosyali, 20/20 gibi bir hedefim yok. Ama ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Çıkmışları çözün 2024e kadar hepsini deneme falan derseniz Bilgi Sarmal'dan şaşmam.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #13 pilotds dedi: Çıkmışları çözün 2024e kadar hepsini deneme falan derseniz Bilgi Sarmal'dan şaşmam. Genişletmek için tıkla... hocam son soruma bakar mısınız.
pilotds dedi: Çıkmışları çözün 2024e kadar hepsini deneme falan derseniz Bilgi Sarmal'dan şaşmam. Genişletmek için tıkla... hocam son soruma bakar mısınız.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #14 Dragonsaw dedi: Hocam son soruma bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam?
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #15 pilotds dedi: Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Rehber ve Mert hoca