TYT Sosyal nasıl halledilir?

eraydD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, TYT Türkçe, matematik ve fen için kitaplar aldım. Kamplarla beraber ilerliyorum ama sosyali nasıl halledeceğimi çözemedim. Bazıları sosyal için soru bankası falan alıp zamanını öldürmene gerek yok, apotemi TYT Sosyal konu özeti'ni al geç demişti. Sizler ne yapmamı önerirsiniz? Tarih, coğrafya, din, ve felsefeyi nasıl halledebilirim?

En hızlı ve pratik olarak çıkmış soruları çözerek. Her sene kendisini ince değişiklerle tekrar ediyor.

En hızlı ve pratik olarak çıkmış soruları çözerek. Her sene kendisini ince değişiklerle tekrar ediyor.
Konulara çalışmam gerekmiyor mu? Mesela apoteminin konu özeti kitabına vs. gerek yok mu? Bi de çıkmış soruları youtube'da çözüp anlatan bir kanal vs. var mı? yoksa ben nereden bakabilirim?

Bu sene 106 TYT neti çıkarmış birisi olarak TYT sosyali çalışmaya değer görmüyorum. Diğer branşlara yoğunlaşarak netinizi artırmanızı öneririm. Sosyal konusunda ufak notlar oldukça işinizi görür ve sizi 15 net üzerinde tutar.

Zaten şu an TYT Türkçe, matematik ve fen üzerinde yoğunlaştım. Sosyali hiç kafama takmıyorum da takmam gerekiyor mu diye merak ettim işte. Peki siz sosyal denemesi falan çözdünüz mü? Çözdüyseniz hangi aralıkta çözdünüz? Mesela bazıları son aylar sosyal deneme çözüp yanlışlarını analiz edersin diyor.

@eraydD AYT'ye yoğunlaştım aslında. TYT çalışmayı pek doğru bulmuyorum çoğunluğun aksine. Herhangi bir dershaneye yazıldıysanız ki yazılmanızı mutlaka öneririm. Dershanenin haftada 1 yaptığı TYT denemelerindeki yanlışlarınızı %100 anlayacak şekilde analiz ederseniz TYT'yle olan probleminiz zamanla hallolur gözle görülür şekilde. AYT yoğunluklu çalışmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…