TYT Sosyal netleri nasıl 15 nete sabitlenir?

Arkadaşlar Türkçeden şu an 22 net yapıyorum. Hedefim 25 net. Sosyalden nasıl 15 nete sabitlerim?

@esq

Hocam YouTube'da garanti kamplar var onları hızlıca bitirip denemelere geçersiniz bu şekilde hallolmus olur.

Ben sadece coğrafya için garanti konular ve dünya haritasi kampının yarısını bitirdim şu an TYT Sosyal 15'e sabitlenmiş durumda.

@Edmond_Dantes

Hocam peki felsefe ve dini nasıl fullerim?

Hocam onun için şöyle bir tavsiye verebilirim

Felsefe için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Din için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunları izleyip önemli kavramları not alırsanız tamamdır hocam

Bir de Apotemi'nin TYT Sosyal konu özetli kitabını okumanızı tavsiye ederim içinde işe yarar çok fazla kavram var sınavda sorulabilir yani.

Hocam onun için şöyle bir tavsiye verebilirim.

Felsefe için.

Din için.

Bunları izleyip önemli kavramları not alırsanız tamamdır hocam.

Bir de Apotemi'nin TYT Sosyal konu özetli kitabını okumanızı tavsiye ederim içinde işe yarar çok fazla kavram var sınavda sorulabilir yani.

Hocam çok teşekkür ederim bakacağım iyi sosyaller 🙏

Arkadaşlar Türkçeden şu an 22 net yapıyorum. Hedefim 25 net. Sosyalden nasıl 15 nete sabitlerim?

@esq

Hocam Dilbilgisi'ni halledin önceliğiniz olsun. Paragraf sınavdan sınava değişir benim de bazen 34 net, bazen 28 net falan geliyor. Ama paragraf denemesi çözebilirsiniz. Sosyal ise basit kavramları öğrenip deneme çözerek. Ben sosyale hiç çalışmadım deneme çözerek en son Türkiye geneli denememde 19 net yaptım. Dindeki ve felsefedeki kavramları öğrenin. Coğrafya ve Tarih'iniz iyi değilse kısa bir özet izleyebilirsiniz. Tarih'te genellikle İlk Türk Devletleri ve Milli Mücadele'den soru geliyor. Coğrafya'da harita bilgin iyi olması gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı