Benim de sosyal netlerim senin aralıklarında falandı, ben eşit ağırlıkçıyım. TYT coğrafya için en elzem konu haritalardır. Coğrafyanın kodlarındaki haritaları bitirdim, sonra coğrafyada en çok çıkan konulara ağırlık verdim, netlerim şu an 15'ten aşağı gelmiyor. Tarihi ise AYT tarih çalıştığım için halletim. Sayısaldan mı gireceksin yoksa eşit ağırlıktan mı? TYT Sosyal denemesi al bir tane, Bilgi Sarmal'ı öneririm. Önceliğin coğrafya ve tarih olsun, konu çalış ama en çok çıkan konulara. Din ve felsefeyi denemeden götür, onlara konu bazli çalışma bence. Yanlış yaptıkça oradaki kavramları öğren, böyle yaparak halledersin onları. Ben öyle yaptım ve gerçekten faydasını gördüm. Netlerin zaten hemen artmayacak ama dediklerimi yaparsan ve anlayarak çalış ve yanlışlarını düzenli olarak tekrar et. 2 aya kalmaz, 15 netten aşağı düşmezsin. TYT fen hakkında çok bir şey diyemiyorum, ben de yeni çalışmaya başladım. En çok çıkan konulara çalışıyorum, fizik ve kimyanın çoğunluğunu halledip biyolojiye geçeceğim.