Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Celal hocadan konu anlatımı dinliyorum ama bunlar TYT konu anlatımı mı bilmiyorum TYT için bunları dinlesem olur mu? @shwif ? Son düzenleme: 6 Ocak 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Celal hocadan konu anlatımı dinliyorum ama bunlar TYT konu anlatımı mı bilmiyorum TYT için bunları dinlesem olur mu? @shwif ?
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.071 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Tyt tarih full yorum. Sayısalsan en kısa kamptan bitir
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 shwif dedi: TYT tarih full yorum. Sayısalsan en kısa kamptan bitir. Genişletmek için tıkla... Bu attığım uzun olan mı? Ben sözelciyim.
shwif dedi: TYT tarih full yorum. Sayısalsan en kısa kamptan bitir. Genişletmek için tıkla... Bu attığım uzun olan mı? Ben sözelciyim.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.071 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 Slyrox dedi: Bu attığım uzun olan mı? Ben sözelciyim. Genişletmek için tıkla... Sözelciysen TYT tarih dinlemene gerek yok. Çünkü TYT tarih full yorum zaten. Bilgi sorularıda AYT ile aynı konular sadece daha kolayı. O yüzden direkt AYT kampı yap.
Slyrox dedi: Bu attığım uzun olan mı? Ben sözelciyim. Genişletmek için tıkla... Sözelciysen TYT tarih dinlemene gerek yok. Çünkü TYT tarih full yorum zaten. Bilgi sorularıda AYT ile aynı konular sadece daha kolayı. O yüzden direkt AYT kampı yap.