TYT tarih ile AYT tarih arasında pek fark yok AYT daha detaylı o kadar. Bir yere kadar TYT tarih izledim bundan sonrasını AYT tarih izlesem daha mı mantıklı sıkıntısını çeker miyim? Ve önerdiğiniz AYT tarih kanalları hangileri? Benim hocam AYT tarih videolarına bakacağım ama 21 tane video var az geldi.
Hocam tarih dersini severim ama dediğim gibi aralarında pek fark yok biri daha detaylı o yüzden böyle yapan ve tavsiye eden varsa bende boşa günler harcamaktansa AYT Tarih'i bitirmeyi düşünüyorum.
Konu çalışmak yerine soru çözerek ve denemelerle götürebilirsin tyt tarihi. Yapabiliyorsan sorun yok ama yapamazsan tyt de çalış derim. Büyük ihtimalle yaparsın.
Konu çalışmak yerine soru çözerek ve denemelerle götürebilirsin tyt tarihi. Yapabiliyorsan sorun yok ama yapamazsan tyt de çalış derim. Büyük ihtimalle yaparsın.
Hocam açıkçası AYT Tarih'i yapıp Tyt tarihi yapmasam (video açısından) zaten benzerlikleri var zaman açısından daha doğru geliyor bana sanırım böyle yapacağım. Teşekkürler yorum için.