T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.351 11 Şubat 2024 #11 aseiuzmein dedi: Hocam orası öyle ama hedefi yüksek tutup da yapamazsa kendisi üzülür. Genişletmek için tıkla... O kadar konuyla başa çıkmaya çalışırken hedefi gittikçe düşecektir, kendimden biliyorum...
aseiuzmein dedi: Hocam orası öyle ama hedefi yüksek tutup da yapamazsa kendisi üzülür. Genişletmek için tıkla... O kadar konuyla başa çıkmaya çalışırken hedefi gittikçe düşecektir, kendimden biliyorum...
aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #12 TechnoMisafir12 dedi: O kadar konuyla başa çıkmaya çalışırken hedefi gittikçe düşecektir, kendimden biliyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam bu da aslında başlı başına moral kıran bir şey ben olsam önümüzdeki sınava girmek olsun ortamı göreyim diyerek girerdim.
TechnoMisafir12 dedi: O kadar konuyla başa çıkmaya çalışırken hedefi gittikçe düşecektir, kendimden biliyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam bu da aslında başlı başına moral kıran bir şey ben olsam önümüzdeki sınava girmek olsun ortamı göreyim diyerek girerdim.
E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 520 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #13 İkinciye gireceğim bu sene artık neresi gelirse gideceğim.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.351 11 Şubat 2024 #14 aseiuzmein dedi: Hocam bu da aslında başlı başına moral kıran bir şey ben olsam önümüzdeki sınava girmek olsun ortamı göreyim diyerek girerdim. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu durumda herkes mezuna kalamıyor. Bazılarımızın artık para kazanmaya ihtiyacı var. Yapabildiği kadar ile kariyerini kurması daha mantıklı.
aseiuzmein dedi: Hocam bu da aslında başlı başına moral kıran bir şey ben olsam önümüzdeki sınava girmek olsun ortamı göreyim diyerek girerdim. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu durumda herkes mezuna kalamıyor. Bazılarımızın artık para kazanmaya ihtiyacı var. Yapabildiği kadar ile kariyerini kurması daha mantıklı.
aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #15 efegumusay dedi: İkinciye gireceğim bu sene artık neresi gelirse gideceğim. Genişletmek için tıkla... Kalan zamanı paso TYT ile değerlendirip polisliğe hazırlanmanızı öneririm o zaman. TechnoMisafir12 dedi: Maalesef şu durumda herkes mezuna kalamıyor. Bazılarımızın artık para kazanmaya ihtiyacı var. Yapabildiği kadar ile kariyerini kurması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten öyle ben mezuna kalabileceği senaryoyu değerlendirdim.
efegumusay dedi: İkinciye gireceğim bu sene artık neresi gelirse gideceğim. Genişletmek için tıkla... Kalan zamanı paso TYT ile değerlendirip polisliğe hazırlanmanızı öneririm o zaman. TechnoMisafir12 dedi: Maalesef şu durumda herkes mezuna kalamıyor. Bazılarımızın artık para kazanmaya ihtiyacı var. Yapabildiği kadar ile kariyerini kurması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten öyle ben mezuna kalabileceği senaryoyu değerlendirdim.