TYT Türkçe 35 üstüne nasıl çıkartılır?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Her gün 1 saat paragraf + dil bilgisi çözüyorum yarım saat ikisine şu an 35 36 geliyor boş bırakırsam ama genelde 3 - 4 yanlışım hep oluyor dikkat etmeden hızlı olsun diye bazı soruları taktikler ile yapmaya çalışıyorum belki ondandır. (edebiyata hiç çalışmadan oradan hep 15 geliyor)

Paragraf için vereceğin bir taktik var mıdır?

Hocam yani ben 25 netle başladım her gün 4 - 6 arası paragraf çözüyordum sonra dil bilgisini hallettim Rüştü hocadan yarım yamalak sonra çöze çöze oda yerine oturdu. Bunun matematik gibi taktiği yok her gün paragraf çözeceksin 2 veya 4 test olarak. Bana göre 20 netle başlayan biri TYT Türkçeye normal bir anlama düzeyindeki 1 haftada netini 28e kadar yükseltebilir.

Hocam yani ben 25 netle başladım her gün 4 - 6 arası paragraf çözüyordum sonra dil bilgisini hallettim Rüştü hocadan yarım yamalak sonra çöze çöze oda yerine oturdu. Bunun matematik gibi taktiği yok her gün paragraf çözeceksin 2 veya 4 test olarak. Bana göre 20 netle başlayan biri TYT Türkçeye normal bir anlama düzeyindeki 1 haftada netini 28e kadar yükseltebilir.
Konudan alakasız birşey sorucam , şimdi bir üniversitenin taban puanı 300 diyelim bu üniversitesiye girebilmek için obp hariç 300 puan mı yapmamız lazım yoksa obp dahil oluyor mu ?

Her gün 25 30 arası paragraf çözüyorum Türkçe netim denemede 25 26 falan hocam

Dil bilgim eksik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı