TYT Türkçe deneme önerisi

Limit'in kronometre Türkçe denemeleri
Paraf Türkçe denemeleri
3D Türkçe simülasyon denemeleriydi sanırım gayet zor ve geliştiricidir bunlardan alabilirsiniz.

Hocam Türkçe olarak Limit Kronometre,
Kimya ve Biyoloji olarak Aydın yayınlarını şiddetle öneririm. Eğer TYT için 2. bir kitap bitirme gibi planınız varsa Aydın yayınlarının biyoloji ve kimyasını kaçırmayın. YouTube'da denemelerini çözen hocamızda gayet iyi bir şekilde anlatarak çözüyor. Yapamadığın olursa onun anlatımıyla anlarsın. YouTube'a yazdığın sorulara da dönüş yapıyor.
Fizik için Bilgisarmal iyidir

Peki öneriniz nedir?
Farklı deneme kaynakları da ekleyin çünkü konularınız bitmiş ve sürekli farklı soru görmeniz gerekiyor.
Biyoloji için - Biyotik yayınları
Fizik için - Ertan sinan şahin veya KaraAğaç (seviyeniz iyiyse kesinlikle karaAğaç çözmelisiniz.)
Kimya için Palmeyi de ekleyebilirsiniz.

Fakat bunlar sonrası için yani bilgi sarmal sizi ocağa kadar götürür muhtemelen ocakta bunlara bakarsınız gibi düşünün, çok erken bitirmişsiniz konuları. :)

Merhaba arkadaşlar. Zorlayıcı 2021 tarzına uygun TYT Türkçe denemesi önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Anladığım kadarıyla siz de zamanında benim yaptığım gibi önceden konuları bitirme peşindesiniz bu hem iyi hem kötü olabilir. Benim ocak ayında konularımın %85'i bitmişti AYT matematik bitmişti, Biyolojide de sadece bitki biyolojisini bırakmıştım. Eğer deneme çözmezseniz unutacaksınız bilginiz olsun. Zaten deneme almayı düşünüyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı