TYT Türkçe için 2025 kaynak önerisi

YasinGrimes

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba TYT Türkçeye sıfırdan başlayacağım. İnternetten araştırdım güzel kamplar var ama 2025 kitapları bitmiş. Yayınevleri 2026 YKS için kitapları ne zaman basar bilmiyorum. Sınava çalışmaya erkenden başlayıp ileri geçmek istiyorum. Öneriniz nedir ne yapmalıyım? Önerdiğiniz TYT Türkçe kanalları var mı?

Kadir Gümüş Türkçe için fazlasıyla yeterli bir hocadır.

Paragrafta Sıfır Risk, Hız ve Renk, paragrafın Ritmi kitaplarından birini alın.
Dil bilgisi için 3D soru bankası alın.

Kadir Gümüş Türkçe için fazlasıyla yeterli bir hocadır.

Paragrafta Sıfır Risk, Hız ve Renk, paragrafın Ritmi kitaplarından birini alın.
Dil bilgisi için 3D soru bankası alın.

Hocam kadir gümüşe baktımda konu anlatımı kitabı bitmiş nasıl yapayım sizce? Ve sizce bütün bir set olarak kitapları almaktansa konu anlatımını ayrı bir hoca paragrafı ayrı bir hoca dil bilgisini ayrı bir hoca mı yapayım ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.

Türkçe için bol bol deneme çözerseniz süre de tutarak, genel denemelerde sizi hızlandırır. Apotemi'nin denemesini ve çıkmış türkçe kısımlarını deneme olarak çözebilirsiniz. Çok zor denemeleri çözmeyin.

Hocam kadir gümüşe baktımda konu anlatımı kitabı bitmiş nasıl yapayım sizce? Ve sizce bütün bir set olarak kitapları almaktansa konu anlatımını ayrı bir hoca paragrafı ayrı bir hoca dil bilgisini ayrı bir hoca mı yapayım ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
Konu anlatım kitabına gerek yok, dil bilgisi için tek konu anlatımı dinleyeceksiniz zaten. Onda da 3D alırsanız içerisinde hem konu anlatımı hem de mükemmel sorular var.

Paragraf için ise günlük 20-30 soru çözeceksiniz her derse başlamadan.

Türkçe için bol bol deneme çözerseniz süre de tutarak, genel denemelerde sizi hızlandırır. Apotemi'nin denemesini ve çıkmış Türkçe kısımlarını deneme olarak çözebilirsiniz. Çok zor denemeleri çözmeyin.

Öneriniz için sağ olun ama sorum o değildi

Konu anlatım kitabına gerek yok, dil bilgisi için tek konu anlatımı dinleyeceksiniz zaten. Onda da 3D alırsanız içerisinde hem konu anlatımı hem de mükemmel sorular var.

Paragraf için ise günlük 20-30 soru çözeceksiniz her derse başlamadan.

Tamamdır konu anlatımı kitabı almayacağım. Dil bilgisi kitabı alacağım. Öneriniz için sağ olun aklıma takılan bir yer olursa yazacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı