S Syrax11 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 68 20 Ağustos 2024 #1 12. sınıf EA öğrencisiyim. TYT Türkçeyi tam anlamıyla halletmek istiyorum denemeler de aldım. Hangi kampı tavsiye edersiniz? İkisinin arasında kaldım.
12. sınıf EA öğrencisiyim. TYT Türkçeyi tam anlamıyla halletmek istiyorum denemeler de aldım. Hangi kampı tavsiye edersiniz? İkisinin arasında kaldım.
D dark07 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Syrax11 dedi: 12. sınıf EA öğrencisiyim. TYT Türkçeyi tam anlamıyla halletmek istiyorum denemeler de aldım. Hangi kampı tavsiye edersiniz? İkisinin arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam laragrafını iyiyse promax kampından gidin ama kötüyse 49 günde ye başlayın.
Syrax11 dedi: 12. sınıf EA öğrencisiyim. TYT Türkçeyi tam anlamıyla halletmek istiyorum denemeler de aldım. Hangi kampı tavsiye edersiniz? İkisinin arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam laragrafını iyiyse promax kampından gidin ama kötüyse 49 günde ye başlayın.
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 5 Eylül 2024 #3 Deniz hoca iydir.