Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.969 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek Bugün 19:56 #1 TYT Türkçe için konu anlatımı dinleyeceğim YouTube kanalı arıyorum. Bir tane de paragraf kitabı ve dilg bilgisi için kitap lazım.
TYT Türkçe için konu anlatımı dinleyeceğim YouTube kanalı arıyorum. Bir tane de paragraf kitabı ve dilg bilgisi için kitap lazım.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.898 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini Bugün 20:05 #2 Sıfırdan alacaksanız paragraf için Hız ve Renk alın, dil bilgisi için de Kadir hocanın kamp kitabını takip etmenizi öneririm.
Sıfırdan alacaksanız paragraf için Hız ve Renk alın, dil bilgisi için de Kadir hocanın kamp kitabını takip etmenizi öneririm.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.969 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek Bugün 20:09 #3 sanes dedi: Sıfırdan alacaksanız paragraf için hız ve renk alın, dil bilgisi için de kadir hocanın kamp kitabını takip etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sene sınavda 27 net yaptım Türkçede. Hız yayınları var elimde.
sanes dedi: Sıfırdan alacaksanız paragraf için hız ve renk alın, dil bilgisi için de kadir hocanın kamp kitabını takip etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sene sınavda 27 net yaptım Türkçede. Hız yayınları var elimde.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.898 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini Bugün 20:10 #4 Godlixy dedi: Hocam bu sene sınavda 27 net yaptım Türkçede. Hız yayınları var elimde. Genişletmek için tıkla... Elinizde varsa onu çözün farklı kaynağa gerek yok şu anlık paragrafta. Bu sınavda 27 yaptıysanız temeliniz var demektir, iyi bir kaynakta alabilirsiniz durumunuz el veriyorsa. Limit öneririm.
Godlixy dedi: Hocam bu sene sınavda 27 net yaptım Türkçede. Hız yayınları var elimde. Genişletmek için tıkla... Elinizde varsa onu çözün farklı kaynağa gerek yok şu anlık paragrafta. Bu sınavda 27 yaptıysanız temeliniz var demektir, iyi bir kaynakta alabilirsiniz durumunuz el veriyorsa. Limit öneririm.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.969 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek Bugün 20:12 #5 sanes dedi: Elinizde varsa onu çözün farklı kaynağa gerek yok şu anlık paragrafta. Bu sınavda 27 yaptıysanız temeliniz var demektir, iyi bir kaynakta alabilirsiniz durumunuz el veriyorsa. Limit öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 tane kitabın yeteceğini düşünmüyorum. Sonuçta paragraf çözmenin zararı olmaz. Bir de 345 yayınları var elimde.
sanes dedi: Elinizde varsa onu çözün farklı kaynağa gerek yok şu anlık paragrafta. Bu sınavda 27 yaptıysanız temeliniz var demektir, iyi bir kaynakta alabilirsiniz durumunuz el veriyorsa. Limit öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 tane kitabın yeteceğini düşünmüyorum. Sonuçta paragraf çözmenin zararı olmaz. Bir de 345 yayınları var elimde.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.898 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini Bugün 20:16 #6 Godlixy dedi: Hocam 1-2 tane kitabın yeteceğini düşünmüyorum. Sonuçta paragraf çözmenin zararı olmaz. Bir de 345 yayınları var elimde. Genişletmek için tıkla... Paragrafta maksimum 2 kitap çözmek gerek, ondan sonra dil bilgisi de idare edecek düzeyde ise deneme çözülmeli. Hele hele Limit gibi bir kitabı çözerseniz başka kitap çözmeye gerek yok. 345 de iyidir.
Godlixy dedi: Hocam 1-2 tane kitabın yeteceğini düşünmüyorum. Sonuçta paragraf çözmenin zararı olmaz. Bir de 345 yayınları var elimde. Genişletmek için tıkla... Paragrafta maksimum 2 kitap çözmek gerek, ondan sonra dil bilgisi de idare edecek düzeyde ise deneme çözülmeli. Hele hele Limit gibi bir kitabı çözerseniz başka kitap çözmeye gerek yok. 345 de iyidir.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.969 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek Bugün 20:17 #7 sanes dedi: Paragrafta maksimum 2 kitap çözmek gerek, ondan sonra dil bilgisi de idare edecek düzeyde ise deneme çözülmeli. Hele hele limit gibi bir kitabı çözerseniz başka kitap çözmeye gerek yok. 345 de iyidir. Genişletmek için tıkla... En zoru limit mi hocam? Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası - Fiyatı, Yorumları Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bahsettiğiniz kitap bu mu?
sanes dedi: Paragrafta maksimum 2 kitap çözmek gerek, ondan sonra dil bilgisi de idare edecek düzeyde ise deneme çözülmeli. Hele hele limit gibi bir kitabı çözerseniz başka kitap çözmeye gerek yok. 345 de iyidir. Genişletmek için tıkla... En zoru limit mi hocam? Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası - Fiyatı, Yorumları Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bahsettiğiniz kitap bu mu?
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.898 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini Bugün 20:29 #8 Godlixy dedi: En zoru limit mi hocam? Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası - Fiyatı, Yorumları Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bahsettiğiniz kitap bu mu? Genişletmek için tıkla... En zoru bu mu bilmiyorum ama en etkili kitaplardan birisi ve cidden zor bir kitap.
Godlixy dedi: En zoru limit mi hocam? Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası - Fiyatı, Yorumları Limit Yayınları Kronometre Paragraf Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bahsettiğiniz kitap bu mu? Genişletmek için tıkla... En zoru bu mu bilmiyorum ama en etkili kitaplardan birisi ve cidden zor bir kitap.