giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 4 Aralık 2023 #1 TYT Türkçe için içinde sadece konu anlatımı olan kitap gerek ya da az soru çok konu anlatımlı bir kitap da olabilir. Yardımcı olursanız iyi olur.
TYT Türkçe için içinde sadece konu anlatımı olan kitap gerek ya da az soru çok konu anlatımlı bir kitap da olabilir. Yardımcı olursanız iyi olur.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #2 Benim hocam kadir gümüş 2024 TYT Türkçe ders notları kitabını öneririm yaklaşık 150 TL bandında.
giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #3 ozluceprensi dedi: Benim hocam kadir gümüş 2024 TYT Türkçe ders notları kitabını öneririm yaklaşık 150 TL bandında. Genişletmek için tıkla... İçinde soru mu çok yoksa konu anlatımı mı yoğun?
ozluceprensi dedi: Benim hocam kadir gümüş 2024 TYT Türkçe ders notları kitabını öneririm yaklaşık 150 TL bandında. Genişletmek için tıkla... İçinde soru mu çok yoksa konu anlatımı mı yoğun?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #4 giovanni3453 dedi: İçinde soru mu çok yoksa konu anlatımı mı yoğun? Genişletmek için tıkla... Hocam konu sonu testleri var daha çok konu anlatımı yoğun.
giovanni3453 dedi: İçinde soru mu çok yoksa konu anlatımı mı yoğun? Genişletmek için tıkla... Hocam konu sonu testleri var daha çok konu anlatımı yoğun.
giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #5 ozluceprensi dedi: Hocam konu sonu testleri var daha çok konu anlatımı yoğun. Genişletmek için tıkla... Maksat elimin altında ders notu olsun diye alacağım önerirmisin bu konuda?
ozluceprensi dedi: Hocam konu sonu testleri var daha çok konu anlatımı yoğun. Genişletmek için tıkla... Maksat elimin altında ders notu olsun diye alacağım önerirmisin bu konuda?
RK800 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 836 5 Aralık 2023 #6 ozluceprensi dedi: Benim hocam kadir gümüş 2024 TYT Türkçe ders notları kitabını öneririm yaklaşık 150 TL bandında. Genişletmek için tıkla... Öznür saat yıldırım kpss dil notlarını önerir misiniz? @333365 Hocam türkçe konu anlatımı için kimi önerirsiniz? Son düzenleme: 5 Aralık 2023
ozluceprensi dedi: Benim hocam kadir gümüş 2024 TYT Türkçe ders notları kitabını öneririm yaklaşık 150 TL bandında. Genişletmek için tıkla... Öznür saat yıldırım kpss dil notlarını önerir misiniz? @333365 Hocam türkçe konu anlatımı için kimi önerirsiniz?
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #7 RK800 dedi: Öznür saat yıldırım KPSS dil notlarını önerir misiniz? @333365 hocam Türkçe konu anlatımı için kimi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam öneririm o kitapta güzel. Ayrıca konu anlatımları için öznur saat yıldırım, kadir gümüş, rüştü hoca ile Türkçe, aker kartal, onur hoca öneririm. giovanni3453 dedi: Maksat elimin altında ders notu olsun diye alacağım önerir misin bu konuda? Genişletmek için tıkla... Hocam öneririm tabii ki fiyatı da gayet cüzi bir miktar.
RK800 dedi: Öznür saat yıldırım KPSS dil notlarını önerir misiniz? @333365 hocam Türkçe konu anlatımı için kimi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam öneririm o kitapta güzel. Ayrıca konu anlatımları için öznur saat yıldırım, kadir gümüş, rüştü hoca ile Türkçe, aker kartal, onur hoca öneririm. giovanni3453 dedi: Maksat elimin altında ders notu olsun diye alacağım önerir misin bu konuda? Genişletmek için tıkla... Hocam öneririm tabii ki fiyatı da gayet cüzi bir miktar.
giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #8 ozluceprensi dedi: Hocam öneririm o kitapta güzel. Ayrıca konu anlatımları için öznur saat yıldırım, kadir gümüş, rüştü hoca ile Türkçe, aker kartal, onur hoca öneririm. Hocam öneririm tabii ki fiyatı da gayet cüzi bir miktar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah yardım ettiğin için sağ ol.
ozluceprensi dedi: Hocam öneririm o kitapta güzel. Ayrıca konu anlatımları için öznur saat yıldırım, kadir gümüş, rüştü hoca ile Türkçe, aker kartal, onur hoca öneririm. Hocam öneririm tabii ki fiyatı da gayet cüzi bir miktar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah yardım ettiğin için sağ ol.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #9 giovanni3453 dedi: Eyvallah yardım ettiğin için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam başka sorularınız olursa etiketleyebilirsiniz.
giovanni3453 dedi: Eyvallah yardım ettiğin için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam başka sorularınız olursa etiketleyebilirsiniz.