TYT Türkçe kanal önerisi

yasarmaching

Yoctopat
Merhaba arkadaşlar, iyi aksamlar, nasılsınız? İyisinizdir umarım, MSÜ'ye iyi hazırlayacak Türkçe kanal önerisi yapar mısınız?

Kanal yerine konu anlatım kitapları daha mantıklı olabilir videolar çok zaman alıyor. Matematik gibi birinin anlatmadan anlayamayacağınız dersler harici kitaptan çalışıp ardından test çözmek daha hızlı ve etkili olur bence.

reis türkceden bisi bilmeden nasıl yapıcam peki 0 benim hersey

Reis türkceden bir şey bilmeden nasıl yapacağım peki 0 benim her şey.

Kanki senin şu anlık dil bilgisiyle işin yok eğer dediğin gibi her şeyde 0san oturup her gün 30-40 paragraf çözmen lazım en kolay net getiren yer Türkçede ve çoğunluğu da bu konu kaplıyor. Mesela ben de sınava hazırlanıyorum Türkçeme güvenirim ama ne kadar dil bilgisi yazım yanlışı bilsen de her türlü soru kaçıyor. Türkçe net hedefin eğer 20 civarıysa senin çözümün bence paragraf konu anlatımı değil.

reis şuan ben 0 ım ve ne yapmam lazım sence ilk önce nasıl yol izlemeliyim

Reis şu an ben 0'ım ve ne yapmam lazım sence ilk önce nasıl yol izlemeliyim.

Giriş orta seviye bir paragraf kitabı al onu günde 30-40 çözerek bitir sonra daha zorlarına geç IQ gibi onları araştırsan bulursun zaten. Sonrasında onları bitirirken bence kitaptan öğrenmek daha kalıcı ama yine de kanaldan olsun diyorsan kendi kafana uygun kanal bul. Öneri yapamayacağım hiç Türkçe videosu izlemedim. O kanaldan kolay olan konuları öğrenip hemen ardından testini çöz(noktalama gibi)hızlı tek kazandırır. Biraz da net hedefine bağlı dediğim gibi 20 civarıysa 30 sorudan 16-17 paragraf 10 sorudan 2-3 dil bilgisi yeterli olacaktır. Bu da kolay ulaşılabilecek hedef ama daha yüksek istiyorsan. Yani en baştan başlayıp her şeyini öğrenmen lazım.

Benim hocam 18günde dil bilgisi kampı çok iyi ben ondan hallettim öneririm

Merhaba arkadaşlar, iyi aksamlar, nasılsınız? İyisinizdir umarım, MSÜ'ye iyi hazırlayacak Türkçe kanal önerisi yapar mısınız?
Aker Kartal diyorum başka da bir şey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…