Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #11 Kralmelo dedi: Soruların zaten 30-35'i paragraf eğer sayısal bölümdeyseniz ve derece hedefiniz yoksa dil bilgisi çalışmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Ezelalper dedi: Hocam o kadar da bilemem şimdi. Ben sözelde 20k yapmıştım mesela oradan konuşuyorum. Ama Türkçe biraz şans işi ya dil bilgisi çok az soruyorlar paragraf soruları da ne yazık ki soruyu yazan kişinin düşündüğü gibi düşünmeye bakıyor. Genişletmek için tıkla... Paragraf çözerim yani her gün.
Kralmelo dedi: Soruların zaten 30-35'i paragraf eğer sayısal bölümdeyseniz ve derece hedefiniz yoksa dil bilgisi çalışmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Ezelalper dedi: Hocam o kadar da bilemem şimdi. Ben sözelde 20k yapmıştım mesela oradan konuşuyorum. Ama Türkçe biraz şans işi ya dil bilgisi çok az soruyorlar paragraf soruları da ne yazık ki soruyu yazan kişinin düşündüğü gibi düşünmeye bakıyor. Genişletmek için tıkla... Paragraf çözerim yani her gün.