TYT Türkçe nasıl çalışılır?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
TYT Türkçe nasıl çalışılır?

Hangi kaynakları takip etmeliyim? Başlangıç seviyesindeyim daha önce Türkçe çalışmadım.

Youtube'a sıfırdan tyt türkçe yazın. Çıkan kanallardan birine başlayın. Benim hocam gibi yayınlardan tyt türkçe kitabı alarak test+konu anlatımı şeklinde ilerleyebilirsin. Youtube + Konu anlatım kitabı + test kitabı

bilgi için teşekkür ederim. dediklerinizi araştırdım fakat çok fazla video çıktı kafam karıştı

Örnek bunu takip edin: 0 günden 50 güne gidiyor sanırım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ilginiz için teşekkürler. hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın sizce bu kaynak takip edilir mi ? iyi bir eğitmen mi kendisi ?

ilginiz için teşekkürler. hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın sizce bu kaynak takip edilir mi ? iyi bir eğitmen mi kendisi ?
Tarzını seversin sevmezsin bilemem ancak aktardığı bilgiler değişmez. Yani ben örnek olarak gönderdim, şahısla ve videolarıyla ilgili yorum yapamam.

Tarzını seversin sevmezsin bilemem ancak aktardığı bilgiler değişmez. Yani ben örnek olarak gönderdim, şahısla ve videolarıyla ilgili yorum yapamam.
Tamamdır hocam teşekkürler <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…