YKS 26 öğrencisiyim daha 2. TYT denememe girdim ilki 24 Türkçe neti ikincisi 21 Türkçe neti geldi Türkçe netlerini arttıramıyorum. Gereksiz panik mi yapıyorum? Kısa sürede 30 üstüne nasıl çıkabilirim?
Öncelikle paragraf taktiklerini öğren soru tiplerine göre hareket edersin, düzenli paragraf çöz, dil bilgisinde 7 soru var istersen oraya biraz çalış taktikleri öğrendikten sonra en son haydar kotil paragraf taktiklerine bakabilirsin.
YKS 26 öğrencisiyim daha 2. TYT denememe girdim ilki 24 Türkçe neti ikincisi 21 Türkçe neti geldi Türkçe netlerini arttıramıyorum. Gereksiz panik mi yapıyorum? Kısa sürede 30 üstüne nasıl çıkabilirim?
Hocam lisede Türkçe hocam paragraf nankördür, düzenli çözmezseniz netleriniz artmaz tarzında konuşurdu. Paragraf çözün, dil bilgisini atlamayın hatırladığım kadarıyla 8-10 soru oradan geliyor. Onun dışında artar. Allah yardımcınız olsun.
30 iyidir bence.Fazla bile,ama güzel çalışın.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim günde 30 soruyla başladım paragrafa arttırmalı mıyım bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.