TYT Türkçe soru bankası önerisi

Bilgi Sarmal soru bankası alabilirsiniz, fena değildir. Sınava yakın sorularıyla bilinen bir soru bankasıdır.

Yayın Denizi kolay-orta olması lazım, ona bir bakın isterseniz. Paragraf soru bankasını çözmüştüm kıvamı iyiydi. Çok kolay soru bankasına da gerek yok zaten bana göre.
Yayın denizi zor katogresine giriyor sanırım. Orta seviyeli bir tane yeterli diye düşünüyorum :)
Merhabalar sınav öğrencisi olarak önereceğim soru bankası orta seviyedir
Yayın denizi Türkçe soru bankası.
Zor değil miydi o?
Bilgi Sarmal soru bankası alabilirsiniz, fena değildir. Sınava yakın sorularıyla bilinen bir soru bankasıdır.
Bilgi sarmalın paragrafıni almıştım da su an soru bankası varsa onu alayım teşekkürler 🙏

Yayın denizi zor kategorisine giriyor sanırım. Orta seviyeli bir tane yeterli diye düşünüyorum :)
Yayın Denizi'nin kolay-orta seviye olduğunu düşünüyorum, dershanedeki arkadaşlarım da benimle hem fikirdi zamanında. Dediğim gibi, Türkçe soru bankasını çözmedim ama paragraf olanını çözmüştüm ve zor değildi. Bilgi Sarmalı yayınları orta-zor arası bir yayın bana göre mesela. Onun da paragraf soru bankasını çözmüştüm.

Yayın Denizi'nin kolay-orta seviye olduğunu düşünüyorum, dershanedeki arkadaşlarım da benimle hem fikirdi zamanında. Dediğim gibi, Türkçe soru bankasını çözmedim ama paragraf olanını çözmüştüm ve zor değildi. Bilgi Sarmalı yayınları orta-zor arası bir yayın bana göre mesela. Onun da paragraf soru bankasını çözmüştüm.
Ben hız ve renk paragrafıni bitirmek üzereyim de ondan sonra ne cozsem diye düşünüyorum. Bilgi sarmal mi yoksa limit kronometre mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı