Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 7 Haziran 2023 #1 Sorunun cevabı C şıkkı arkadaşlar. Sizce soruda yanlışlık var mı? Çünkü kelimenin iki anlamı var. Cümleye göre mi düşünmem lazım?
Sorunun cevabı C şıkkı arkadaşlar. Sizce soruda yanlışlık var mı? Çünkü kelimenin iki anlamı var. Cümleye göre mi düşünmem lazım?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #2 Kelimenin cümledeki anlamına bakmalısınız, bu da sizi C şıkkına götürür.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Haziran 2023 #3 Let it happen dedi: Sorunun cevabı C şıkkı arkadaşlar. Sizce soruda yanlışlık var mı? Çünkü kelimenin iki anlamı var. Cümleye göre mi düşünmem lazım? Eki Görüntüle 1810802 Eki Görüntüle 1810803 Genişletmek için tıkla... İncelemek anlamında kullanmış cümledeki anlamına bakacaksın. Tetkik etmek yerine incelemek sözcüğünü koyarsan cümle anlamlı oluyor.
Let it happen dedi: Sorunun cevabı C şıkkı arkadaşlar. Sizce soruda yanlışlık var mı? Çünkü kelimenin iki anlamı var. Cümleye göre mi düşünmem lazım? Eki Görüntüle 1810802 Eki Görüntüle 1810803 Genişletmek için tıkla... İncelemek anlamında kullanmış cümledeki anlamına bakacaksın. Tetkik etmek yerine incelemek sözcüğünü koyarsan cümle anlamlı oluyor.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 7 Haziran 2023 #4 uwu emrw kun dedi: Kelimenin cümledeki anlamına bakmalısınız, bu da sizi C şıkkına götürür. Genişletmek için tıkla... Anladım. Keşke bu kadar yakın sormasalarmış.
uwu emrw kun dedi: Kelimenin cümledeki anlamına bakmalısınız, bu da sizi C şıkkına götürür. Genişletmek için tıkla... Anladım. Keşke bu kadar yakın sormasalarmış.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Haziran 2023 #5 Let it happen dedi: Anladım. Keşke bu kadar yakın sormasalarmış. Genişletmek için tıkla... Bu kadar yakın sormazsa eleyemez. Güzel soru olmuş elemek için.
Let it happen dedi: Anladım. Keşke bu kadar yakın sormasalarmış. Genişletmek için tıkla... Bu kadar yakın sormazsa eleyemez. Güzel soru olmuş elemek için.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #6 Let it happen dedi: Anladım. Keşke bu kadar yakın sormasalarmış. Genişletmek için tıkla... Mecbur elemesi lazım. Kaliteli soruymuş.
Let it happen dedi: Anladım. Keşke bu kadar yakın sormasalarmış. Genişletmek için tıkla... Mecbur elemesi lazım. Kaliteli soruymuş.