TYT ve 11. sınıf nasıl değerlendirilmeli?

verem13

Femtopat
Daha fazla  
10. sınıftan 11. sınıfa geçtiğim yazdayım. 9-10'da tamamen yattım. Okul sonu TYT denemesi yapılmıştı ve netim 63 civarındaydı. (30 net Türkçe)
Önümde okulun başlamasına 1 aylık bir süreç var. Günde çalışabilecek 4-6 saatlik bir sürem mevcut.

-Hedef sayısal 15 bin-

Genel önerileriniz ve fikirleriniz nelerdir?

11.sınıf AYT'nin temeli ipleri eline al ve çok sıkı tut 11'i gevşek geçirirsen 12'yi anlamazsın tekrar 11 çalışman gerekir.

TYT netin 11'in başında bile olmayan birisi için gayet iyi, ben bu sene ciddi ciddi hazırlanmayı düşünüyorum netim 60 bile değil sen düşün :D

Okulun başlamasına 50 gün var, bu sürede geometride üçgenlerin temelini atarsın, TYT fenden bir ders bitirip diğer dersin ortalarına gelirsin, matematikte problemlerin ortasına kadar gelirsin, Türkçe de paragrafı adam edip dil bilgisine başlarsın. E bu saydıklarımı yaparsan 70-80 net bandına çiviyi çakarsın, sonrası da Allah kerimdir :)

10. sınıftan 11. sınıfa geçtiğim yazdayım. 9-10'da tamamen yattım. Okul sonu TYT denemesi yapılmıştı ve netim 63 civarındaydı. (30 net Türkçe)
Önümde okulun başlamasına 1 aylık bir süreç var. Günde çalışabilecek 4-6 saatlik bir sürem mevcut.

-Hedef sayısal 15 bin-

Genel önerileriniz ve fikirleriniz nelerdir?

Türkçede eğer dil bilgisinden kaybediyorsanız dil bilgisini çalışın.

3D dil bilgisi + sevdiğiniz bir hocanın dil bilgisi kampı.

Matematikte temelden başlayın.

Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampı. Kitap olarak: Matematiğin ilacı, 345 ve orijinal. Bu 3'ünden paralel olarak bitirin.

Ayrıca kendinizi çok zorlamayın. 11. sınıfta derslerinizi sağlam tutun. 11. sınıfın 2. dönemde başlarsınız YKS çalışmaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı