R Rauf02 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 26 Kasım 2024 #1 Kursa yazılmak istemiyorum sadece TYT ve ayt için denemeye girmek istiyorum. Bildiğiniz internetten siteler yada fiziksel yerler var mıdır?
Kursa yazılmak istemiyorum sadece TYT ve ayt için denemeye girmek istiyorum. Bildiğiniz internetten siteler yada fiziksel yerler var mıdır?
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Gidip sadece deneme sınavlarına gireceğim diye konuşabilirsiniz.
blackflame001 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 447 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 Kurslarda sedece denemeye girmek için ödeme yapabiliyorsun.
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 Rauf02 dedi: Kursa yazılmak istemiyorum sadece TYT ve AYT için denemeye girmek istiyorum. Bildiğiniz internetten siteler ya da fiziksel yerler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dershanelere girip sadece deneme sınavına girecek şekilde anlaşabilirsiniz.
Rauf02 dedi: Kursa yazılmak istemiyorum sadece TYT ve AYT için denemeye girmek istiyorum. Bildiğiniz internetten siteler ya da fiziksel yerler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dershanelere girip sadece deneme sınavına girecek şekilde anlaşabilirsiniz.
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #5 Rauf02 dedi: Kursa yazılmak istemiyorum sadece TYT ve AYT için denemeye girmek istiyorum. Bildiğiniz internetten siteler ya da fiziksel yerler var mıdır? Genişletmek için tıkla... En deneme kulübüne üye olabilirsiniz kendim şahsen kullanıyorum gayet güzel bir sistem İnternetten üye oluyorsun olduğun şehirdeki seçili olan merkezlerinde istediğin seansta kaliteli yayınların TR geneli denemelerine katılıyorsun
Rauf02 dedi: Kursa yazılmak istemiyorum sadece TYT ve AYT için denemeye girmek istiyorum. Bildiğiniz internetten siteler ya da fiziksel yerler var mıdır? Genişletmek için tıkla... En deneme kulübüne üye olabilirsiniz kendim şahsen kullanıyorum gayet güzel bir sistem İnternetten üye oluyorsun olduğun şehirdeki seçili olan merkezlerinde istediğin seansta kaliteli yayınların TR geneli denemelerine katılıyorsun
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Kasım 2024 #6 Şehrinizde illaki deneme kulüpleri vardır. Onlara katılabilirsiniz.