TYT ve AYT en baştan başlarken neler yapılmalı?

StickMans

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 11. sınıfa geçeceğim, 9. ve 10. sınıfta dersleri hiç dinlemedim nereden başlamalıyım? Ne yapmalıyım?
Sizlerin bilgilerine ihtiyacım var eğer ki aranızda bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa veya öğretmenler gerçekten çok işime yarar çünkü bu zamana dek kitabın ağzını açmamış bir insanım ben çalışmayı hiç sevmem fakat üniversitesi sınavlarına hazırlanmam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 11. sınıfa geçeceğim, 9. ve 10. sınıfta dersleri hiç dinlemedim nereden başlamalıyım? Ne yapmalıyım?
Sizlerin bilgilerine ihtiyacım var eğer ki aranızda bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa veya öğretmenler gerçekten çok işime yarar çünkü bu zamana dek kitabın ağzını açmamış bir insanım ben çalışmayı hiç sevmem fakat üniversitesi sınavlarına hazırlanmam gerek.

Bu sene tekrarı kesinlikle elden bırakma 11. sınıfı halletmiş bir şekilde 12. sınıfa geçersen çok iyi olur. Önerim günlük tekrar ve paragraf çok önemli. TYT açısından şu an bir şey demek erken bence çünkü bilgiler unutuluyor. Eğer 11. sınıfta vaktin olursa kesinlikle TYT bakmanı öneririm ne kadar çabuk TYT halledersen o kadar iyi olur ama önceliğin 11 olsun. TYT fen unutulabilir o yüzden 11'in sonunda çalışman daha iyi. TYT hallettikten sonra deneme çözmeyi de elden bırakma. AYT TYT'den kesinlikle daha önemli bunu unutma.

Hangi alandan sınava hazırlanacaksınız hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı