TYT ve AYT için çalışma önerisi

gaziwwq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 2026 YKS sınavına hazırlanmak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Tamamen sıfırdan başlamak istiyorum, neler yapmam gerekir? İlk önce başlangıç seviyesi için ders notu ve soru bankası almam gerekir mi? Almam gerekiyorsa hangi kaynakları almalıyım? Yazarsanız sevinirim.

Çalışacağınız kanalları belirleyin. Video ders kitaplı kampları varsa o kitaplar ile başlayın ve hocaların önerdiği kitapları alıp her konudan sonra konuyla alakalı soruları çözün.

Konuları erittikçe alacağınız kaynaklar zaten kesinleşir. Şimdiden bir sürü kaynak alıp onların altında kalmaktansa, ihtiyaç halinde kaynak alınmasını öneririm.

Önceliğiniz video ders kitapları olsun derim.

Merhaba. 2026 YKS sınavına hazırlanmak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Tamamen sıfırdan başlamak istiyorum, neler yapmam gerekir? İlk önce başlangıç seviyesi için ders notu ve soru bankası almam gerekir mi? Almam gerekiyorsa hangi kaynakları almalıyım? Yazarsanız sevinirim.
Matematik için İlyas Güneş 'in vdk sı veya Mert Hoca'nın 70 günde vdk sını
Fizik için fizikofinito zeduva yayınlarının vdk sını
Kimya için Benim Hocam 'dan Görkem Hocanın kitabını
Biyoloji için Miray Yayınlarının daf'ını öneririm. Bu 4 dersin kaynağını edindikten(satın aldıktan) sonra düzgün bir planlamayla çalışmaya başlayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı