TYT ve AYT için set önerisi

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba MSÜ Hava Harp Okulu için hazırlanıyorum, dersleri kitaptan daha iyi anladığım içinde kitap üzerinden ilerlemek istiyorum fakat hangi marka alacağımı bilmiyorum. Bildiğiniz giriş seviyesi bir eğitim seti vs var mı? Hem TYT hem AYT için. Markaları popüler diye önermeyin, içeriği kaliteli olması ve eğiticilik seviyesinin iyi olması benim için ön planda.

Matematik için temelin yoksa Antrenmanlar öneririm. Temelin biraz daha iyiyse İlk Adım alabilirsin. Temelin varsa konuları öğrenmek için Sonuç öneririm. TYT ve AYT için sonuç kullanabilirsin. Sonrasında 345'e geçersin. Ondan sonra da 3D ve Orijinal çözersin. Denemeleri de ihmal etme. Bu dediğim Matematik için. Benim Hocamda çözersin. Fasikülleri var. Onlarda güzeldir.

Paragraf içinde Paragrafın Ritminden başlayabilirsin. Veya Hız Yayınları da güzeldir.

Fizik için 345, Kimya için Benim Hocam, Biyoloji için önce 345 sonra Biyotik alabilirsin. Konu anlatımı videolarını kesinlikle izlemesin.

Geometri içinde Antrenmanlar öneririm. Problemler içinde Hiç Problem Değil alabilirsin.

Yine de eğitim koçuna danışman senin için daha iyi olur. Senin temelinin nasıl olduğunu tam bilmiyorum çünkü.

Son düzenleme:
Matematik için temelin yoksa antrenmanlar öneririm. Temelin biraz daha iyiyse ilk adım alabilirsin. Temelin varsa konuları öğrenmek için sonuç öneririm. TYT ve AYT için sonuç kullanabilirsin. Sonrasında 345'e geçersin. Ondan sonra da 3D ve orijinal çözersin. Denemeleri de ihmal etme. Bu dediğim matematik için. Benim hocamda çözersin. Fasikülleri var. Onlarda güzeldir.

Paragraf içinde paragrafın ritminden başlayabilirsin. Veya hız yayınları da güzeldir.

Fizik için 345, kimya için benim hocam, biyoloji için önce 345 sonra biyotik alabilirsin. Konu anlatımı videolarını kesinlikle izlemesin.

Geometri içinde antrenmanlar öneririm. Problemler içinde hiç problem değil alabilirsin.

Yine de eğitim koçuna danışman senin için daha iyi olur. Senin temelinin nasıl olduğunu tam bilmiyorum çünkü.

Antrenmanlara baktım da bu kitabın 1, 2, 3, 4 diye serisi var sence 1. kitabı alıp sonrasında ilk adım yayınlarınamı geçsem yoksa önce 1, 2, 3, 4'ü bitirip öyle mi geçeyim ilk adım serisine.

Antrenmanlara baktım da bu kitabın 1, 2, 3, 4 diye serisi var sence 1. kitabı alıp sonrasında ilk adım yayınlarınamı geçsem yoksa önce 1, 2, 3, 4'ü bitirip öyle mi geçeyim ilk adım serisine.
Ben Antrenmanlar 1'i çözüp sonrasında İlk Adıma çözmüştüm. Diğer serilerin tam içeriğini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı