TYT ve AYT için Türkçe kanal önerisi

Tavsiyen teşekkür ederim. Kitap olarak benimhocam yayınlarına bende bir bakayım.

Rüştü hocayı ben anlamıyorum sana da önermem kardeşim. Kitabını alıp arkadaşıma satmıştım.

Rüştü hocayı ben anlamıyorum sana da önermem kardeşim. Kitabını alıp arkadaşıma satmıştım.

Bende herkes kadir hocayı önerdiği için ona da bakmak istiyorum. 2024 kitapları kalitesiz diyenleri gördümde sende var mı kitapları?

Bende herkes kadir hocayı önerdiği için ona da bakmak istiyorum. 2024 kitapları kalitesiz diyenleri gördümde sende var mı kitapları?
Şöyle söyleyeyim Kadir hocaya bakmadım hiç kitaplarına vs.Türkçe de paragraf çözeceksin 8-10 soru dil bilgisi. Türkçe için hergün 30 paragraf sorusu çöz. Limit Yayının Paragraf Kronometre hayranıyım onu almanı öneririm. Türkçeye bu kadar takılma. Sana önerim sözelciysen tyt sayısal odaklan , sayısalcıysan ayt sayısala odakan.

Not ; Rüştü hocanın kitabı bana çok sıradan ve basit geldi beğenememiştim. Şunu da sakın unutma kardeşim. Tyt ortak sınav olduğu için ortaya yakın kolaylıkta ve - orta derece sorular soruyor sakın ne olursa olsun kendini kasma yapamam edemem gibisinden. Sen tyt için en azından orta seviye kitaplara bak kendini de asla küçük görme. Yüce Allah'a güvenip inşaAllah başarırsın.

Sağolasın abi.Ayt sınavında ne önerirsin İstediğim bölüm EA çünküde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…