RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi, önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #2 Ben üniversiteye hazırlıkta TYT ve AYT Hız ve Renk kitapçıklarımı çözüyorum. Tavsiye ederim çok güzel bir kitap. Ve Kunduz'u da unutma.
Ben üniversiteye hazırlıkta TYT ve AYT Hız ve Renk kitapçıklarımı çözüyorum. Tavsiye ederim çok güzel bir kitap. Ve Kunduz'u da unutma.
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #3 AxiBorea dedi: Ben üniversiteye hazırlıkta TYT ve AYT Hız ve Renk kitapçıklarımı çözüyorum. Tavsiye ederim çok güzel bir kitap. Ve Kunduz'u da unutma. Genişletmek için tıkla... Hedefim Türk alman İşletme hocam önerirmisiniz? Hız ve renk bana çok şey katarmı?
AxiBorea dedi: Ben üniversiteye hazırlıkta TYT ve AYT Hız ve Renk kitapçıklarımı çözüyorum. Tavsiye ederim çok güzel bir kitap. Ve Kunduz'u da unutma. Genişletmek için tıkla... Hedefim Türk alman İşletme hocam önerirmisiniz? Hız ve renk bana çok şey katarmı?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #4 RogStrix dedi: Hedefim Türk alman İşletme hocam önerirmisiniz? Hız ve renk bana çok şey katarmı? Genişletmek için tıkla... Tabiki de halledecek bu işi. Bide Pomodoro tekniğini de unutma ve tıbbı kazanmış insanları YouTube'dan izle. Kesin başarırsın. Seni motive eder.
RogStrix dedi: Hedefim Türk alman İşletme hocam önerirmisiniz? Hız ve renk bana çok şey katarmı? Genişletmek için tıkla... Tabiki de halledecek bu işi. Bide Pomodoro tekniğini de unutma ve tıbbı kazanmış insanları YouTube'dan izle. Kesin başarırsın. Seni motive eder.
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #5 AxiBorea dedi: Bide Pomodoro tekniğini de unutma Genişletmek için tıkla... Hocam biraz bahsedermisiniz?
AxiBorea dedi: Bide Pomodoro tekniğini de unutma Genişletmek için tıkla... Hocam biraz bahsedermisiniz?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #6 RogStrix dedi: Hocam biraz bahsedermisiniz? Genişletmek için tıkla... Pomodoro tekniğindeki bilgileri Wikipedia'dan aldığım bilgileri sana paylaşacağım. Hayırlı olsun: Bir yapılacaklar listesi yapmak ve bir alarm saatine sahip olmak Saati 25 dakikaya ayarlamak ve alarm çalana kadar tek bir göreve odaklanmak Seans bittiğinde, bir pomodoro’yu işaretlemek ve tamamlanan görevi kaydetmek 5 dakikalık bir ara vermek Dört pomodoro’dan sonra 15-30 dakikalık uzun bir ara vermek.
RogStrix dedi: Hocam biraz bahsedermisiniz? Genişletmek için tıkla... Pomodoro tekniğindeki bilgileri Wikipedia'dan aldığım bilgileri sana paylaşacağım. Hayırlı olsun: Bir yapılacaklar listesi yapmak ve bir alarm saatine sahip olmak Saati 25 dakikaya ayarlamak ve alarm çalana kadar tek bir göreve odaklanmak Seans bittiğinde, bir pomodoro’yu işaretlemek ve tamamlanan görevi kaydetmek 5 dakikalık bir ara vermek Dört pomodoro’dan sonra 15-30 dakikalık uzun bir ara vermek.
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #7 AxiBorea dedi: Pomodoro tekniğindeki bilgileri Wikipedia'dan aldığım bilgileri sana paylaşacağım. Hayırlı olsun: Bir yapılacaklar listesi yapmak ve bir alarm saatine sahip olmak Saati 25 dakikaya ayarlamak ve alarm çalana kadar tek bir göreve odaklanmak Seans bittiğinde, bir pomodoro’yu işaretlemek ve tamamlanan görevi kaydetmek 5 dakikalık bir ara vermek Dört pomodoro’dan sonra 15-30 dakikalık uzun bir ara vermek. Genişletmek için tıkla... Hocam Apotemi fen özetleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
AxiBorea dedi: Pomodoro tekniğindeki bilgileri Wikipedia'dan aldığım bilgileri sana paylaşacağım. Hayırlı olsun: Bir yapılacaklar listesi yapmak ve bir alarm saatine sahip olmak Saati 25 dakikaya ayarlamak ve alarm çalana kadar tek bir göreve odaklanmak Seans bittiğinde, bir pomodoro’yu işaretlemek ve tamamlanan görevi kaydetmek 5 dakikalık bir ara vermek Dört pomodoro’dan sonra 15-30 dakikalık uzun bir ara vermek. Genişletmek için tıkla... Hocam Apotemi fen özetleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 25 Aralık 2021 #8 TYT ve AYT için Bilgi Sarmal yayınevini önerebilirim, kitapları genel olarak güzel oluyor.