Sayısal TYT ve AYT matematik için Eyüp B'den ilerlemek mantıklı mıdır?

NoxHit

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus Dual 4070 Super Evo 12gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 7600
Sıvı Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 240mm
Anakart: Asus Tuf Gaming B650-E 6400MHz DDR5
Ram: Corsair Vengeance 32gb(16x2) 6000MHz CL36 DDR5
M.2 SSD: Kingston Kc 3000 M.2-Samsung 980 M.2
Kasa: Corsair İcue 3000d
Güç Kaynağı: Corsair CX750 Watt
Mouse:Fantech Helios 2 Pro s
Klavye:Asus rog strix scope nx
Kulaklık:Asus Rog Pelta
Meslek
Öğrenci
Bende şu an TYT soru bankası, acil matematiğin ilacı ve 345 soru bankası var ama konu anlatımları Eyüp B'nin vdd kitabını alıp ilerleyebilir miyim? TYT mat netim şu an az. Aynı şey AYT içinde geçerli mi? AYT matım 0. gene Vdd'den ilerleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet her ikisinde de VDD'den ilerleyebilirsin. Eyüp b olmak zorunda değil bilinen hocalardan hoşuna giden birisini alıp da gidebilirsin. Eyüp b daha detaya ve yoruma dayalı ilerliyor.

Hocam Eyüp bnin videosunu izledim 10 dakikalık kanal rehberini kendisi temelden başlayıp ilerlenebileceğini de söylüyor benim için önemli olan konuyu anlatsın vddden daha basit klasik sorulardan başlayıp ÖSYM seviyesine kadar götürmek.

VDD'den konuyu öğrendikten sonra ilk olarak acilden başlayabilirsin. Temel düzel bir kaynaktır. Temel seviyede öğrenmeni sağlar. Sonrasında 345 TYT'den ileri seviye sorularla gelişirsin. Baştaki çerez testleri çözüp çözmemek sana kalmış. İstersen kolay seviyedeki soruları atlaya da bilirsin.

Vdd'den konuyu öğrendikten sonra ilk olarak acilden başlayabilirsin. Temel düzel bir kaynaktır. Temel seviyede öğrenmeni sağlar. Sonrasında 345 TYT'den ileri seviye sorularla gelişirsin. Baştaki çerez testleri çözüp çözmemek sana kalmış. İstersen kolay seviyedeki soruları atlaya dabilirsin.

Hocam yani ben şimdi vdd ile konu anlatımı ilerleyip kaynaklarımı çözebilir miyim kaynaklarla konu anlatımını bitirirsem zamanım kalırsa 3D soru bankasından ilk 12 konuyu falan tekrar turlamayı düşünüyorum.

TYT mükemmelde AYTsini dinlemedim. AYT'de Tunç Kurt Matematik dinliyorum.

Hocam yani ben şimdi vdd ile konu anlatımı ilerleyip kaynaklarımı çözebilir miyim kaynaklarla konu anlatımını bitirirsem zamanım kalırsa 3D soru bankasından ilk 12 konuyu falan tekrar turlamayı düşünüyorum.
Her şeyi bitirdikten sonra branş denemesi çözmen daha iyi olur bu sayede eksik olduğun konuları görüp ona göre hareket edersin, örneğin problemlerin zayıfsa fasikül alırsın onu çözersin. Hem başka derslere de çalışacağın için şahsi fikrim 2 ya da 3 kaynağı paralel olacak şekilde zamana yaymak olacaktır. Soru bankalarını hemen bitirmeye çalışma konulara hakim olmaya çalış. Önemli olan soru bankalarını bitirmek değil önemli olan konulara olabildiğince hakim olup soru kaçırmamak.

Eyüp hoca anlatımı ağırdır biraz anlayınca iyi anlarsın ama temelinin olması gerekir ayrıca bana pek hitap etmiyor biraz sıkıcı anlatıyor daha temelden alan hocalara bakabilirsin TYT netin 15 ten düşükse rehber matematik ve mert hoca denenebilir.

3D için acele etme. Şevkini kırmak gibi bir niyetim yok ama 3D gerçekten kıvrandıran bir kaynak :) Siz VDD kitabından bir konuyu bitirinceye kadar zaten o konuyla alakalı sırayla kavrama, birebir ÖSYM, Yeni nesil ve Meraklısına(Özgün) sorularla karşılaşıcaksın. Bayağı soru tipi görmüş olacaksın zaten. Sonrasında denemelerle ilerlemek daha mantıklı. TYT de hızlı olan kazanıyor. Denemelerle hızı oturtman lazım.

Son olarak şahsi görüşüm çok yüksek sıralamalar hedeflemiyorsanız eğer 3D çözmeyedebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı