TYT ve AYT matematik için geç kalınmış olabilir mi?

Mahmudinh0

Centipat
Daha fazla  
11. sınıfım ve sınav konusunda çok kaygılıyım. 560 gün var sınava ve matematik temelim zayıf; TYT matematik hedefim 20, AYT 10-15. Sizce bu sürede 0'dan bu netlere çıkılır mı?

Ben şu anda mezun ve sınava hazırlanan biri olarak söylüyorum eğer yeterince çok ve verimli çalışırsan dediğin netlerin üstüne bile çıkabilirsin bu süre zarfında ayrıca unutma zararın neresinden dönersen kardır ve mümkünse 11 ve 12 de notlarını tutabildiğin kadar yüksek tut OBP de fazlasıyla önemli.

Sınav konusunda kaygılı olmanızın sebebi, çalışmıyor olmanız. Çalışmaya başlasanız, öz güveniniz yerine gelecek. Millet TYT Matematikte 20 neti, 2-3 ay gibi kısa sürede yapıyor.

Ve AYT de 15 net yapabiliyorsan bu TYT de en az 30 net yapabiliyorsun demek.

Bu kadar sürede kendinize inanırsanız iki sinavdada 30 ları geçeceksinizdir. Ben fen lisesi öğrencisiyim bugun denemede hemen herkes 10-20 soru arasinda cozuyor bu adamlara bi anda vahiy inmicek yazın asılcaklar çalışcak hepsi. Bu işin sırrı yaz tatilinde büyük bir çoğunluğu. Özellikle de tyt için.

Çalışmadığınız her an kendinizi huzursuz hissedeceksiniz, bundan kaçış yok.

Gönlünüzü rahatlatacaksa geçen sene bir sözelci olarak ve sınava hiç çalışmamış birisi olarak sadece bakkal matematiğimle TYT matematikten 12 net çıkardım.

11. sınıfım ve sınav konusunda çok kaygılıyım. 560 gün var sınava ve matematik temelim zayıf; TYT matematik hedefim 20, AYT 10-15. Sizce bu sürede 0'dan bu netlere çıkılır mı?

Kral ne kaygısı sen daha 11. sınıfsın niye kaygılanıyorsun kaygılanmalık bir şey yok. Şu an 11. sınıfın ortalamasını yüksek tütüp normal dönem derslerine çalış kafi daha ne yapacaksın seneye hard olarak çalış şimdiden kaygılanırsan patlarsın rahat ol biraz zamanın var ama sorumluluklarını erteleme tabii.

Kaygı insanı mahveder. Hele 11. sınıfsın. Yapabileceğin bir şeyi bile yapamazsın eğer stres yaparsan. Ki stres yapılacak bir durum yok 11. sınıfta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…