TYT ve AYT matematikte soru çözümü ezberlenirse ne kadar net yapılabilir?

Makaleler
1
Yer
Mersin
Matematik konu anlatımlarını anlamıyorum anlayamıyorum. TYT matematikte ÜçDörtBeş TYT kitabının soru çözümünü YouTube'dan izleyip kitaba geçirip ona tarih Türkçe çalışır gibi ezberleyip çalışsak kaç net yapabiliriz? Yani çoğunlukla soru çözmekten çok çözümü izleyip onu kitaba geçirip çözümü ezberleyerek?

Belli başlı soru kalıpları var, onları ezberlerseniz belki bir şeyler yapabilirsiniz ama sınavda ne olacağı asla kesin değil. 2021 deki gibi bir sınav koyarlarsa direkt elenirsiniz mesela.

İşe yaramaz konu anlatım videousundan çok soru çözüm videosu izledim ilk senemde sonuç AYT mat 25 boş 90 k sıralama tabii konuları sıkıştırdım ben son aylara doğru ama bu yöntem çok işlevsiz kalıyor kesinlikle tavsiye etmem sonra pişman olursun

Belli başlı soru kalıpları var, onları ezberlerseniz belki bir şeyler yapabilirsiniz ama sınavda ne olacağı asla kesin değil. 2021 deki gibi bir sınav koyarlarsa direkt elenirsiniz mesela.
2021'i bu kadar meşhur yapan şeyden biri de sınav süresi. Yoksa kazanımlar aynı, bir sene daha zor bir sene daha kolay elbette olabilir.

2021'i bu kadar meşhur yapan şeyden biri de sınav süresi. Yoksa kazanımlar aynı, bir sene daha zor bir sene daha kolay elbette olabilir.
Sınav süresi de aynı. Kazanımlar aynı fakat sorulan soruların zorluğu farklı. 2020 matematik ile 2021 matematik asla aynı değil. Bu sadece süre değil, zorluk olarak da farklı. Zaten 2021 den sonra çıkan 2022 soru bankaları, genel olarak 2021 sınavına göre tasarlandığı için aradaki zorluk farkını görebilirsiniz.

Dediğin doğru ancak 2021 diğer senelerle aynı süre değil. 2021'de 135 dk olan sınav, sonraki yıllarda 165 dk. Keza ondan önceki sene 2020'de de 165 dk.

Pek yemez o iş. Kalem oynatamayacağın bir sınav bile olabilir. TYT’de zaten hiçbir şey yapamazsın AYT’de tek tük.

matematikte sadece soru çözümü izlemek | DonanımHaber Forum Donanımhaberde 26 net yaptım demişler.

90k sıralama iyiymiş.

matematikte sadece soru çözümü izlemek | DonanımHaber Forum Donanımhaberde 26 net yaptım demişler.

90k sıralama iyiymiş.

Tamamen şansa yapmıştır direk ezbere dayalı gittiyse. 1 yılını bu riske feda etmek istiyorsanki aldığın riskin sonucunun hiç tatmin edici sonuç olmaz bence ama sen bilirsin

90 k sıralama bence rezalet kendimce eşek olmasam adamakıllı konu anlatım videosu izler pratik yapardım boşuna 1 sene heba ettim

Tyt Matematik 10 net Ayt Matematik 10 net yapabilir miyim soru çözümü izleyip kitaba geçirerek sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…